A forgalmi vizsgámon az oktató és a vizsgabiztos végig veszekedtek az útvonalon, illetve utóbbi folyton megjegyzéseket tett. A végén megbuktam. Vélemény?
Figyelt kérdés
Nem tudták eldönteni merre menjek, a végén bevitt egy olyan utcába, ahol az oktató (30 éve oktat) sem járt soha, és 30-al hajtottam egyenrangú kereszteződésbe (nem jött senki), megbuktam. Jogos, elfogadtam. De az mennyire az, hogy végig beszélgették az utat, illetve amikor nem találtunk parkolóhelyet a vb azt mondta jobbra menjünk, míg az oktató azt hogy balra és végig ez ment?2017. júl. 29. 12:27
1/4 anonim válasza:
Arra kell menned, amerre a vizsgabiztos utasít.
Ha lesz jogsid, ezerszer kerülsz olyan utcába, ahol még sosem jártál. A KRESZ szabályai nem csak az ismert útvonalakra vonatkoznak.
PS.
Nincs szerencséd az oktatóddal, sem a vizsgabiztossal.
2/4 A kérdező kommentje:
Pont, hogy arra kell menni amerre az oktató utasít! Egyébként tudom, ezzel tisztában vagyok, de a vizsgadrukk mellett ez még nagyon kellett :(
2017. júl. 29. 12:51
3/4 anonim válasza:
Hát, ez elég hülye helyzet.
Én ilyen esetben megállnék, és megkérdezném, hogy ez most mi a fax, döntsék már el, hogy kinek az utasítását hajtsam végre.
Ettől függetlenül a bukásod jogos, ha a jobbkezes utca nem volt belátható.
Az hogy beszélgetnek, az nem szabadna, hogy zavarjon, ez gyakran megesik, hogy oldják a feszültséget.
Az egymásnak ellentmondó utasítások, mondjuk már elhiszem, hogy zavaróak.
4/4 anonim válasza:
Nálad veszekedtek. Nálam végig üvöltöztek velem. Meg is buktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!