Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elcseszett vizsga! Milyen...

Elcseszett vizsga! Milyen nyugtatót vehetek be?

Figyelt kérdés
Ma volt a vizsgam, iszonyatosan izgultam, pont ezért el is csesztem mindent, naná hogy megbuktam. Még 1x megprobalom, de többször sajnos nem megy, nincs rá pénzem! Izzadtam, remegtem, hányingerem volt. Amit eddig tanultam, mindent elfelejtettem abban a fél órában. Praktika? Gyógyszer? Mit csináljak???

2018. márc. 9. 20:26
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
2 óra a kötelező, 4et tudok venni. Így is 30 ezer lesz, vizsgadijjal együtt.
2018. márc. 13. 23:17
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Kajak nincs ismerosod aki elvisz vezetni? Nem forgalomban csak pl parkoloban vagy kihalt utcan. Ennyi ido utan ahol nincs forgalom es rendor vezethetsz. A legkozelebbi idopontig gyakorolj sokat!
2018. márc. 15. 06:25
 13/34 anonim ***** válasza:
54%

Én elsőre átmentem.

Nem volt nagy dolog csak 1 parkolást és egy y kanyart kellett csinálnom plusz 30-40 percet vezetni a városban a szabályokat betartva.

Ha ezt valaki nem tudja megcsinálni akkor nem való az utakra. Sok kicsi alattomos hibát lehet véteni, ezért nem mondom, hogy ne próbáld újra, de a 2-3 bukásnál már el kell gondolkoznod, hogy tényleg alkalmas vagy-e.

2018. márc. 15. 14:43
 14/34 A kérdező kommentje:
Rohadj meg te majom
2018. márc. 16. 22:03
 15/34 anonim ***** válasza:
56%

"Rohadj meg te majom"

Az ilyen inkább ne menjen közútra, ígyis van elég hülye :D

2018. márc. 16. 22:15
 16/34 A kérdező kommentje:
Milyen? Aki reagál a mai eltorzult világ ingereire? Pont hogy a te féle, idióta nagyképű barom boldog van manapság túl sok, az utakon is.
2018. márc. 17. 08:32
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagyképű?

Akkor leírom részletesebben.

Ha nem tudsz átmenni a vizsgán, akkor vagy nagyon szar az oktatód akinek csak a pénz kell (találkoztam ilyennel). vagy az a típus vagy akinek nem elég 30-40 óra vezetés hanem 60-70 is kell akár hogy átmenjen (ilyet is láttam)

Az utolsó válaszaidban, látszik a feszültség, a düh, ezt kellene eltüntetni, és a pozitív dolgokra koncentrálni, nagyobb esélyed lenne átmenni

2018. márc. 17. 12:09
 18/34 A kérdező kommentje:
Így jobban hangzik igen. Úgy érzem nem fogok atmenni másodikra, sőt harmadikra sem! De nem azért mert nem vagyok az utakra való, hanem mert idegesít a tudat, hogy hátul ott figyel az öreg (akárhányszor belenéztem a tükörbe pofonneztem vele)
2018. márc. 17. 17:38
 19/34 anonim válasza:
100%
Èn is izgultam vizsga előtt.elsőre èn is megbuktam. Nekem nem kellett plusz órát vennem, 2 hèt múlva mehettem újra. Ugyan annál a vizsgabiztósnál.tiszta ideg voltam, de átmentem.
2018. márc. 22. 13:13
 20/34 anonim válasza:
100%
Na meglett?
2018. márc. 28. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!