Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik a forgalmi...

Hogyan zajlik a forgalmi vizsga vizsgabiztos lefizetése esetén?

Figyelt kérdés

2018. márc. 20. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Több variáció is lehet.

Mondjuk, ha a tanuló elég ostoba ahhoz, hogy mindenféle előzetes információ nélkül, egyedül akarja megvesztegetni a vizsgabiztost, az akár csapdára is gyanakodhat, és közli, hogy a vizsgát felfüggesztette, legközelebb minimum fél év múlva lehet vizsgázni, megvesztegetési kísérlet nélkül.

A másik lehetőség, hogy a tanuló az oktatónak adja oda a megvesztegetésre szánt összeget, amit az oktató vagy átad a vizsgabiztosnak, vagy nem, vagy elfelezik... ki tudja.

Aztán a vizsgán vagy megbukik a tanuló, vagy nem.

2018. márc. 20. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
gondolom ugyanúgy, ahogy lefizetés nélkül...csak félrenéz kisebb hibáknál, amik normál esetben hibapontnak számítanának...
2018. márc. 20. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem úgy megy, hogy csak úgy odaadod...

Az oktatóval kell megbeszélni a dolgot előre, és majd ő elmondja hogy hogy csináljátok. Vagy ha egyáltalán belemegy e a dologba.

2018. márc. 20. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első nagyon profi választ adott.
2018. márc. 20. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Erre annyira nem szabad alapozni...

Persze sokan eljátszanak a gondolattal,hiszen bizti ami bizti jó lenne elsőre átmenni.

Mondjuk én úgy voltam vele,ha elsőre nem akkor majd másodikra, a világ nem fog össze dőlni :) Az oktatóm is azt mondta,hogy nem kell,hogy aggódjak menni fog, aztán amikor megtudta,hogy ki lesz velünk csak mosolygott (igen,vannak olyanok akik a semmibe is megtalálják a hibát)

Azért meglepően jó hangulatba telt a vizsgám az oktatóval a vizsgabiztossal és még egy pasival aki a vizsgabiztost ellenőrizte :D Hibám csak az volt,hogy kb kilőttem amikor zöldre váltott a lámpa :)

2018. márc. 21. 08:34
 6/9 B. Judit válasza:
61%
Nem tudom én anélkül mentem át. De tudod mit? Nem szeretnék találkozni veled ha kétséges tudással mész ki a forgalomba.
2018. márc. 27. 15:31
 7/9 anonim válasza:
74%
Ha lefizetés nélkül nem tudsz átmenni a vizsgán akkor inkább nem is kéne vezetned. Életveszélyes.
2018. márc. 28. 02:07
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Remélem bukással és eltiltással végződik. Meg a vizsgabiztos kirúgásával. Én már a lefizetés gondolatáért is buktatnék!
2018. márc. 28. 21:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Vizsgabiztos befolyásolásáért nem egyszerű bukás a szankció, hanem a vizsga felfüggesztése, ami azt jelenti, hogy 6 hónapig nem is vizsgázhat az illető.

Az más kérdés, hogy milyen gyakran történik vizsga felfüggesztés, és milyen gyakori a vesztegetés, és az is biztosra vehető, hogy olyan esetekben, amikor a tanuló fizet, nem mindig a vizsgabiztoshoz kerül a pénze, az oktató is lehet korrupt.

Az, hogy ki lesz a vizsgán a vizsgabiztos, csak a vizsga napján sorsolják a központokban, előtte még az oktató, sőt a vizsgabiztos sem tudja, hogy kihez megy azon a napon vizsgáztatni

2018. márc. 28. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!