Kamion a szomszédban?
Szerintetek mennyire normális,hogy szomszédom egy méterre parkolt le a házunk mögött a kamionjával?
Ha napi szinte szereli ,indítgatja áll-ki és be mennyire vagyok köteles eltűrni.Egy nyerges vontató magában is több tonna,ha még erre rá csatlakoztat majd egy utánfutót az lesz még az igazán szép...
Nem szeretem a háborúskodást,de a munkán kívüli időt szeretném pihenéssel tölteni és nem őt hallgatni...
Főleg,hogy van telephelye ott is tárolhatná.
Köszönöm!
Ez szomszédi viszony kérdése...
Nekünk a szomszéd kamionos volt és mindig az udvarba parkolt be a házunkhoz közel húzódva...
Igaz volt egy kis hangja de meg lehetett szokni, egy idő után már fel sem keltünk a hajnali indulására :)
Emlékszem gyerekkoromban ámulva bámultam, hogy hogy a fenébe tud betolatni egy szűk utcán a szűk kapun pórkocsival?!?!?! :D
Igaz itt tényleg csak egy kora reggeli kiállás és egy délutáni/esti beállás volt.. nem szerelgette stb.
Ha jóban vagy vele akkor beszélj vele, ha nem vagy vele jóban akkor csinálj videót, hogy milyen hangos stb és menj be vele a polgármesteri hivatalba és mutasd meg.
"Egy nyerges vontató magában is több tonna"
Mert rád állt vele? :O
Nem vagy köteles eltürni, fel is jelentheted és.mehet a háború.....
De abba gondolj bele, lehet ő miattad 2x többet tür el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!