Mit reagáltatok volna ilyen esetben?
Csupán autóban ülve,várakozás közben láttam.
A Dob utcában egy rakodási területen álló Jaguar luxusautóban nyomkodta egy fickó a telefonját.Jött egy kisteherautó, nem fért be mögé, a teherautó sofőrje kiszállt, láttam,hogy mutogat, beszélgetnek.
Aztán visszaült a kisteherautós, és 15 méterrel előrébb felállt a járdára.
Durván 10 perc alatt le is pakolt, elment.
Aztán ahogy elment rá 2 percre jött vissza lelassított a rakodási terület mellett, és az anyósülésnél lehúzta az ablakot, majd láttam,hogy valamit kidob.Aztán ahogy tovább hajtott, már látható volt,hogy a Jaguar első,és oldalsó ablaka tiszta fehér, vagy joghurtot vagy tejfölt dobott rá a furgonból, a földön lévő műanyag doboz ,és az autón lévő tartalom alapján legalább 500 ml-es kiszerelésűt.
Nem is hittem a szememnek,hogy van ilyen.A Jaguáros spriccelt az első ablakára, letörölte, de a baloldali ablaka is totál olyan volt.Ezután 1 percet még eltöltött ott, és ment ő is.
Feltételezem,hogy nem engedte oda a furgont, az meg berágott, de még csak hasonlót sem láttam idehaza, megdöbbentett,hogy ilyen megesik nálunk is.
Nem tudom én mit szóltam volna hozzá, nyilván nem tetszett volna, de azért a furgonos is megért egy misét.
Èn a furgonos mellett vagyok.
Tudom parszt,bunkó,jellemtelen,idióta vagyok.
De az igazsàgèrzetem az viszont nagy!
Mit reagáltam volna? Max ülök és figyelem, milyen az, amikor két tulok találkozik. Igen, tudom hogy itt mindenki szerint a furgonos pártjára kellene állni.
Ezt azzal bakterolta el, hogy a legnagyobb nyugalommal felállt a járdára, így bizonyítva, hogy a mások közlekedésének szabálytalan megállással való akadályozását ő is természetesnek tartja.
Szóval szépen egymásra találtak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!