Szeretnék egy okostelefont beépíteni a műszerfalhoz, de félek, hogy feltörik majd érte az autót. Mennyire para szerintetek?
Figyelt kérdés
A telefon elég gyors, navi is szépen fut rajta, csak sajnos hibás és nem olvassa be a sim kártyát, ezért gondoltam beépítem az autóba. Találtam is neki egy jó helyet, de eléggé látótérben van és fixre szeretném odarakni. Egy galaxy S6-osról lenne szó. Féle, hogy egy parkolóban vagy valahol feltörik érte az autót.2018. márc. 15. 17:29
1/3 anonim válasza:
Felejtsd el, simán beverik az ablakot érte. Vagy mobilként szereld be, vagy valahogy takard el, hogy kívülről nehezebben legyen észrevehető.
2/3 anonim válasza:
De minek építenéd be? Nagyon jó telefontartók vannak már, szerelheted a műszerfalra, szélvédőre, bárhova ahova csak szeretnéd. És mikor leparkolsz, a telefont egy mozdulattal leveszed. Így csinálja ezt már mindenki. Meg aztán SIM kártya nélkül pont nem sokat ér, tudom, hogy vannak jó offline navik, de az okostelefonok idejében a real-time online navigáció az igazi, amihez ugye adatkapcsolat kell.
3/3 anonim válasza:
En sem értem, hogy ha egyszer navigációt használsz, miért ne valós idejűt használnál? Ma már tényleg bagóért kapsz mobilnetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!