Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyire para 1-2 sör után...

Mennyire para 1-2 sör után biciklizni?

Figyelt kérdés
Pesten, bubival.

2017. febr. 22. 14:19
 1/5 Donald J. Trump ***** válasza:
Jog szerint nem para, de én max. 1-et mernék meginni, 2 már van, akinek sok lehet a biztonságos közlekedéshez.
2017. febr. 22. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban vagy, akkor minden további nélkül lehet.
2017. febr. 22. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
2 az semmi, de ismerek olyat is, aki összehányja magát 2 sör után, meg nem tud egyenesen sétálni sem. Szóval nem mindegy :D
2017. febr. 22. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire bírod. Egy átlagembernél nem gáz, nekem 10-nél se, van akinek 1 után is.
2017. febr. 22. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nagyon szomorú vagyok, hogy megengedték az ittas vezetést a bicikliseknek.

Amúgy szerintem attól is függ hol biciklizel. Ha éjszaka áttekersz az egyik faluból a másikba egy bicikliúton, amin senki sem jár ott kevésbé kell ébernek lenned, mintha a kocsik között tekersz Budapesten. Igazából ez mostmár a TE felelőséged. Attól, hogy iszol még ugyanúgy be kell tartanod a kresz-t, megbüntethetnek ha átmész a piroson, ha meg balesetet okozol akkor ki kell fizetned a többiek kárát.

2017. márc. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!