Holnap lesz a kresz vizsgám! Tiszta para vagyok. Ti hogy voltatok a vizsga elött? Nehéz volt maga a vizsga?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 16:03
1/6 anonim válasza:
Ne izgulj, a vizsga nem lesz nehéz.Egy hangyányit izgultam.Ha jól felkészültél és többször is megcsináltad megfeleltre a vizsgaszimulációt, akkor nem lehet semmi gond.
2/6 anonim válasza:
Annyira volt nehéz, amennyire felkészültem. Én jól voltam minden vizsgám előtt, mivel a vizsgát közvetlenül megelőző gyomorösszeugrás, esetleg leizzadás kb. fél percet vesz igénybe, mindegy miről van szó. SM A B, mindből minden vizsga elsőre. A te érdeked, hogy tudj közlekedni, ami még a vizsgán csak bukta, az a hiba forgalomban esetleg halálos.
Ha készülsz, akkor azért nincs min izgulni, ha nem, akkor meg azért, mert vesztenivalód nincs ;)
3/6 anonim válasza:
"Annyira volt nehéz,amennyire felkészültem".
Na ez igaz. Kb 5 percen át forgattam a könyvet, kresz órákra hébe-hóba bejártam. A vizsgát öt perc alatt lezavartam, és meg is lett. Szal nyugi, kibeb@szott egyszerű.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást mkinek!
Remélem igazatok lesz, és nagyon egyszerű lesz! :)
2009. szept. 24. 16:32
5/6 anonim válasza:
Én egyáltalán nem izgultam, de cask azért mert megvolt a vizsga program, amivel vizsgáztattak, azt begyakoroltam (persze azért megtanultam, hogy kell közlekedni, csak az ilyen üzemeltetést hagytam ki) és haverom is mondta, hogy az van vizsgán is:D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de már rég levizsgáztam :)
2010. márc. 9. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!