Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék hivatásos sofőr?

Hogyan lehetnék hivatásos sofőr?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, 7 éve van B-s jogsim, azóta vezetek is aktívan. Balesetem nem volt, egyszer kezdő koromban neki tolattam a kapunknak jobb hátsó lámpa cserére szorult. Azóta egy karcolás se (le is kopogom). Rendőr egyszer büntetett 5000ft-ra törött szélvédő miatt, tudom ezek nem nagy erények. Főleg céges furgonokat vezetek mostanában (Ford Transit), építőiparban dolgozom mint villanyszerelő, szeretem ezt is és értek is hozzá. De szeretnék nagyobb járműveket is vezetni, komolyan érdekel, főleg a teherszállítás, belföldön vagy akár külföld is szóba jöhet. Mi lenne a legegyszerűbb/legolcsóbb módja hogy sofőrként elkezdhessek dolgozni, hogy tudnék jogosítványt szerezni. Van spórólt pénzem de nem akarom mind jogsikra költeni.

2017. dec. 20. 20:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A GKI az mindenképp kell a jogsi mellé, de a PÁV III az nem mindig feltétel, legalább is ahol nem tüntetik fel.
2017. dec. 21. 21:44
 22/22 anonim ***** válasza:

"de a PÁV III az nem mindig feltétel, legalább is ahol nem tüntetik fel."

PÁV nélkül nem fuvarozhat, a nélkül fel sem vehetik - Magyarországon.

2017. dec. 21. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!