Friss jogsival nem megy a manoverezes, nem erzem az autot, es most mar felek is?
2 napja kaptam meg a jogsit, muszaly voltam egybol vezetni mert az eredetvizsgara el kellett mennem, nimcs aki elvigyen.
Dizelen tanultam, mit ne mondjak halal egyszeru volt, aztan beultem a benzinesembe es 100x lefulladtam, egeszen mashol van a fogaspontja, a dizel ugyis elindul ha sak a kulpungot engedem fel.
Amikor levizsgaztam azt hittem tudok vezetni, varosba vegig szuperul mentem (magamhoz merten elvart szinten) de most a benzinessel ujra kell tanulnom vezetni. Nem erzem az autot, nem tudok manoverezni vele mert egybol ugrik es 3000ezres fordulaton bog a motor. A dizellel annyi volt, hogy felengedtem a kuplungot es szepen beparkoltam ..
Ma beszorultam kanyarban egy masik kocsi ele, aki eppen parkolt kanyarban, keresztezodesben, elottem az ut szele, szerettem volna megfordulni y-ba.
Mivel beszorultam a hatam mogott egybol a masik teherauto elottem egy kisebb fuves domb.
Felhajtottam a dombra leert a kocsi alja, bepanikoltam alig tudtam megfordulni. Szerintem a kocsi is meghibasodott.
Tudom en vagyoo a hibas nem az aki a kresszel ellentetben tiltott helyen parkol.
Mar az is megfordult a fejemben hogy nem valo ez nekem es alkalmatlan vagyok.
Az eset amugy egy nagy hegyen tortent, hegymenetbe y fordulo volt.
Nagyobb gáz, lassabban engeded a kuplungot.
És jéééé: elindul az autó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!