Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Friss jogsival nem megy a...

Friss jogsival nem megy a manoverezes, nem erzem az autot, es most mar felek is?

Figyelt kérdés

2 napja kaptam meg a jogsit, muszaly voltam egybol vezetni mert az eredetvizsgara el kellett mennem, nimcs aki elvigyen.

Dizelen tanultam, mit ne mondjak halal egyszeru volt, aztan beultem a benzinesembe es 100x lefulladtam, egeszen mashol van a fogaspontja, a dizel ugyis elindul ha sak a kulpungot engedem fel.

Amikor levizsgaztam azt hittem tudok vezetni, varosba vegig szuperul mentem (magamhoz merten elvart szinten) de most a benzinessel ujra kell tanulnom vezetni. Nem erzem az autot, nem tudok manoverezni vele mert egybol ugrik es 3000ezres fordulaton bog a motor. A dizellel annyi volt, hogy felengedtem a kuplungot es szepen beparkoltam ..

Ma beszorultam kanyarban egy masik kocsi ele, aki eppen parkolt kanyarban, keresztezodesben, elottem az ut szele, szerettem volna megfordulni y-ba.

Mivel beszorultam a hatam mogott egybol a masik teherauto elottem egy kisebb fuves domb.

Felhajtottam a dombra leert a kocsi alja, bepanikoltam alig tudtam megfordulni. Szerintem a kocsi is meghibasodott.

Tudom en vagyoo a hibas nem az aki a kresszel ellentetben tiltott helyen parkol.

Mar az is megfordult a fejemben hogy nem valo ez nekem es alkalmatlan vagyok.

Az eset amugy egy nagy hegyen tortent, hegymenetbe y fordulo volt.

2017. dec. 6. 13:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Amíg számít, hogy benzines vagy dízel autót vezetsz, addig sajnos ön- és közveszélyes kategória vagy a közúton. Nem bántásból, és nem csak rád értem, hanem mindenkire. És csak azért mondom, hogy tudjatok róla, és legyetek nagyon óvatosak, és ne közlekedjetek forgalomban, ha nem muszáj.
2017. dec. 8. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted ha valaki nem közlekedik forgalomban, akkor hogy a francba tanul meg vezetni? Mert soha nem sík terepen fog közlekedni, ahol rajta kívül nincsen senki és semmi... Ez az egyik legnagyobb marhaság, amit mondani lehet. Gyakorolni, vezetni kell minél többet és majd megtanulja, menni fog!
2017. dec. 8. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb gáz, lassabban engeded a kuplungot.

És jéééé: elindul az autó. :D

2018. jan. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!