Friss jogsival télen vezetni?
Most kaptam kezhez a jogsimat, eddig 50 orat vezettem, mit mondhatnek, atlagosan kepes vagyok vezetni.
Nincs begyakorolva semmi nyilvan, majd csak most.
Veszek egy kocsit, minden szep es jo de beutott a tél. Es esik a ho. Es csuszik az ut. Es hegyen lakunk.
Tippek?
Vagy nagyon meresz vagyok hogy igy neki allok vezetni?
31/N egy 2 eves anyukaja es amugy nagy szukseg van az autora.
Télen sincs mindig hó és fagy, vannak nyugisabb időszakok és vannak a zimankósak.
Hóban, fagyban van egy határ, amikor már nem érdemes autóval elindulni.
Gyakorlott vezetővé a gyakorlat tesz, de nyílván nem a legnehezebb körülmények közé kell fejest ugrani, amikor úgy érzed, hogy nagyon kockázatos autóval elindulni, otthon hagyod.
Nem kell azért megvárni a tavaszt.
Persze amikor szakad a ho es egymasba mennek a jarmuvek nem fogok elindulni.
De sztem sem erdemes megvarni a tavaszt.
A foutak a hoesestol eltekintve mindig tisztak es homentesek.
Fontos a jó állapotú téli gumi, anélkül nehogy elindulj!
Szépen egyenletesen gyorsíts, és ne menj gyorsan ha nem muszáj! Fékezésnél ugyanígy, szépen finoman adagold a fékerőt, kerüld a hirtelen kormánymozdulatokat, ha megcsúszik az autó, leszállsz a fékről és ellenkormányzol, véletlenül se állj bele a fékpedálba, mert még nagyobb baj lesz! Próbáld mindezt szép nyugodtan, nem kapkodva véghezvinni, ez sokat jelent! Tudom, mondani könnyű, nekem sem volt egyszerű kezdőként, de megtanulható. Tehát csak szépen nyugodtan, odafigyelve! Sok sikert!
6-os, nagyon szepen koszonom a biztatast!
Igen lassan fogok haladni 😊
De nem adom fel hiaba van tel.
Amugy sem szeretnek szaguldozni hoesestol fuggetlenul.
Isten ments hogy elozzek. Jo nekem a 60as tempo is 😁
Amigy koszi a valaszt, fogok vezetni, nem felek en.
Csak uj es szokatlan.
De mar alig varom.
Az uj teligumi mar megrendelve, Continental 😉 ugyhogy azzal baj nem lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!