125 pitbike-ot lehet vezetni b-s jogsival?
Aki látott már közelről motort, az a hangjáról megmondja mennyi ütem és mennyi köbcenti (meg milyen hengerelrendezés ha egynél több a henger).
Szóval a rendőrök nagyobbik része látja-hallja és tudja mi újság. Ha esetleg nem foglakozik vele, az egy másik történet.
B-s jogsival továnnra is csak max 50köbcentis motort lehet vezetni!!
Az meg hogy hülyének akarod nézni a rendőrt nem túl kifizetődő.....ezerszer megírtuk már,de akkor itt van ezeregyedjére is,ha elkapnak vele nagyon drága mulatság lesz,elveszik a jogsidat,meg még biztosítási csalásért is felelned kell...........ezek után majd döntsd el megéri-e kockáztatni.....
én évek óta használom a Runner 180ccm 2T FXR robogómat úgy, hogy a rendőrök kb 20x igazoltattak már.
mivel a robogó mérte kb ugyan akkora mint egy 50-esé, így senki nem mondja meg, hogy 180 köbcentis kétütemű motor van benne, csak az aki ért hozzá.
eddig egy rendőr sem foglalkozott vele.
én a helyedben inkább ilyenben gondolkoznék, mint a tákolt okosságokban.
a jogsidat amúgy nem veszik el, ez hülyeség, de 30-40 ezerre simán megbüntethetnek, ha kötsög a rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!