Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 125 pitbike-ot lehet vezetni...

125 pitbike-ot lehet vezetni b-s jogsival?

Figyelt kérdés
Van egy 125-ös pitbike motorom amit fel újítótűnk apummal és azt szeretnénk át rakni egy nagyobb vázba és úgy menni a úton, de nekem nincs csak b-s jogsim :) szerintetek a rendőrök felismerik hogy nem 50 ccm hanem, 125 4t-s? :)

#Orion Pitbike 125ccm 4T #b jogosítvány nagy motor #meg lehet-e #vezethetem
2015. nov. 27. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki látott már közelről motort, az a hangjáról megmondja mennyi ütem és mennyi köbcenti (meg milyen hengerelrendezés ha egynél több a henger).

Szóval a rendőrök nagyobbik része látja-hallja és tudja mi újság. Ha esetleg nem foglakozik vele, az egy másik történet.

2015. nov. 27. 15:26
 2/8 anonim ***** válasza:
89%

B-s jogsival továnnra is csak max 50köbcentis motort lehet vezetni!!

Az meg hogy hülyének akarod nézni a rendőrt nem túl kifizetődő.....ezerszer megírtuk már,de akkor itt van ezeregyedjére is,ha elkapnak vele nagyon drága mulatság lesz,elveszik a jogsidat,meg még biztosítási csalásért is felelned kell...........ezek után majd döntsd el megéri-e kockáztatni.....

2015. nov. 27. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
nemlehet
2015. nov. 27. 15:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Most kicsit bele vetetem magam az egészbe, sok mindent el olvasgattam és sajnos ez így tényleg necces :/ esetleg tudtok ajánlani 50ccm 4 ütemű motort? :) akkor veszek egy olyat is :) majd idővel meg teszek vizsgát gyorsítottan A1 ből :)
2015. nov. 27. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:
A történet már ott bukik, hogy a blokkot átrakjátok egy másik vázba... Semmilyen jogosítvánnyal nem vezethető, az a motor nem mehet közúton. Tovább ragozni nem is érdemes a kérdést, bár az tanulságos, hogy milyen sok jogosítvánnyal rendelkező nincs tisztában azzal, hogy a jogosítványa mire érvényes.
2015. nov. 27. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Pitbike-nak van egy akkora hangja mint egy 1000-res motornak, szóval problémás lesz. És teljesen más a 4t hangja, mint a 2t hangja, ezt fogják egyből kiszúrni, ha akarják.
2015. nov. 27. 17:02
 7/8 anonim válasza:

én évek óta használom a Runner 180ccm 2T FXR robogómat úgy, hogy a rendőrök kb 20x igazoltattak már.

mivel a robogó mérte kb ugyan akkora mint egy 50-esé, így senki nem mondja meg, hogy 180 köbcentis kétütemű motor van benne, csak az aki ért hozzá.

eddig egy rendőr sem foglalkozott vele.

én a helyedben inkább ilyenben gondolkoznék, mint a tákolt okosságokban.

a jogsidat amúgy nem veszik el, ez hülyeség, de 30-40 ezerre simán megbüntethetnek, ha kötsög a rendőr.

2015. nov. 27. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem :) tudok ajánlani 4t 50ccm enduro motort? Keeway x-ray re gondoltam de ha lehet olcsóbbat markánsabb akkor inkább azt venném :)
2015. nov. 28. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!