A bicikliseknek miért jár a szájuk?
Ez most leginkább a Budapesti bringásoknak szól. Pont ma volt egy esetem, hogy egy zebra előtt szépen megálltam körülnéztem, erre amikor épp indulni akartam volna nagy rössel jött a biciklis a zebra felé. Oké, lefékeztem, bár neki lekéne szállni sé áttolni, de nem baj, jófej voltam ,elengedtem anélkül, hogy lekelljen szállni, egy keveset fékezett mert megijedt, bárnó nem tudom mitől kb 2-vel gurultam. Na, de közben ahogy ÁTTEKERT a zebrán, járt a pofija.
Na, mármost. Nekem megvannak a hivatásos jogsik és mellé azért vezetik is elég sokat, de nekem úgy tanították ,hogy le kell szállni a bringáról és áttolni. Szóval, az ilyen bringások milyen jogon jártatják a szájukat? Ha mi 10 centivel közelebb megyünk, mint ők azt jónak gondolják, akkor már sírnak, de az tök normális, hogy megállás nélkül átteker a zebrán és még jártatja is a száját.
Szóval, hogyan is van ez gyerekek?
Lehet telefonalt bluetoothon. Amúgy en is utálom amikor áttekernek a zebrán. Zebra előtt az autós egy gyalogosra számít, nem egy akár 30-40nel tekerő biciklisre. Én is nagyon figyelek rájuk, mert nekem lesz gondolom ha elütöm.
Amúgy zebra előtt nem kell megállni, csak ha stop tábla van. :D
Kedves 5-ös látom az értelem sugárzik belőled, de köszönjük.
Egyébként nem azzal van a baj, hogy nem tartja be a KRESZT, hanem azzal ,hogy beszól. Mert bár nem teljesen hallottam, de azzal kezdődött a mondanivalója, hogy B*zd meg. Szóval kétlem, hogy megköszönni akarná. És tényleg, oké, nem figyel, de akkor legalább lapítson. Nekem is volt már, hogy elnéztem egy besorolást és túl közel húztam be magam vagy egyebek, de akkor nem okoskodok hanem elnézést kérek.
Gondolkodj pozitívan!
Tetszett neki hogy elengedted, nincs hozzászokva mert ő B.A.Z-megyéből jött, ahol ez nem divat.
Szóval ezt akarta elmondani de nem volt rá idő, így csak az a bazme....jutott el a füledig. ;)
Nem értem, mire jó ilyen kérdést kiírni néhány naponként.
Autós-bringás-gyalogos vagyok. Én úgy látom, egyik sem vethet semmit a másik szemére.
Kamerával közlekedem, s hidd el, több órányi anyagot tudnék mutatni barom autósból, barom bringásból, barom gyalogosból.
És mindegyik fújtat a másikra.
Sok autós úgy véli, a bringa nem való közéjük. De!
És tudod hol nincs gond a kétkerekűekkel? Ott, ahol sok autós bringázni is szokott.
Itthon is, aki szokott biciklizni is, másképpen viselkedik autóban a bringással szemben, s másképpen kerekezve autók között.
Semmi kétség, embered szabálytalan volt.
Ha téged szidott, nem volt igaza.
De nekem gyalogos is üvöltötte le a fejem a zebrától 50 méterre (!), hogy mit képzelek, amikor neki zöld a lámpa.
Zebránál megállok, a másik ráfekszik a dudára, vagy kikerül. Elüti a zebrán a gyalogost, s elhajt (megtörtént az orrom előtt)
Tessék nyugodtan lepontozni, de ez a véleményem.
Meg hova sorolod azt az autóst, aki 3+2 sávos út közepéről fordul le jobbra? Ő nem barom?
Eldönget az M3 bevezetőn a leállón, majd te vagy a mindenféle szarzsák, ha nem engeded be. Ő micsoda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!