A bicikliseknek mért nem kell kresz vizsga?
Figyelt kérdés
Az úton rengeteg olyan biciklis van akiknek fogalma sincs a kreszről pl nekem sem ezért behajtotam valami olyan helyre ahová nem kellett volna a rendőr pedig jól leorditota a fejem de nekem fogalmam nem volt hogy a tábla mit jelent és hogy a biciklisekre is vonatkozik2013. nov. 9. 14:48
1/6 anonim válasza:
Drakulálok! :D ügyes vagy! 1 biciklisnek nem kell kresz vizsga! Nem tudom hány éves vagy de én 14 évesen elboldogulok a városban! Ez csak 100 emberből 98 tudja a kreszt!! Te benne vagy abban a 2%-ban aki béna ilyen téren!! :)
2/6 anonim válasza:
Jah és falusi vagyok! :P (első vagyok)
3/6 anonim válasza:
Kikérem magamnak, hogy magaddal azonosíts, mert egy hülyébb óvodás is már tisztában van a táblákkal! Ehhez nem kell vizsa, eredj és tanuld meg végre azt a nyavadt kreszt ha eddig eszedbe sem jutott!
4/6 anonim válasza:
"Az úton rengeteg olyan biciklis van akiknek fogalma sincs a kreszről pl nekem sem"
Akkor fogsz egy tankönyvet és ismerkedsz a szabályokkal. Ezt teljesen nyugodtan megteheted úgy is, hogy nem kell vizsgáznod belőle. Tudod, az életben sok olyan dolog van, amiből nem kell vizsgáznod, mégis érdemes elsajátítani.
5/6 anonim válasza:
" Ez csak 100 emberből 98 tudja a kreszt!!"
A király mi felénk 100 emberből 60 tudja csak (sok a roma)
6/6 anonim válasza:
Tűzvédelem miért nem kötelező? Vagy az alapvető életbenmaradáshoz szükséges ismeretek vizsga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!