Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán a 10 tíz...

Forgalmi vizsgán a 10 tíz hibapontot egy hibánként adják vagy egy hiba lehet 2-akár 3 hiba is?

Figyelt kérdés

Csütörtökön vizsgázok és eléggé nincs önbizalmam. Nem vagyok béna, csak néha figyelmetlen vagyok mert elgondolkozom miközben vetek és ez mindig hátráltat.

Egy kérdésem lenne ha vagyunk egy kereszteződésben nekem zöld lámpa van velem szemben lévőnek is zöld lámpája van én körülnézek mielőtt a közepébe megyek, de az oktató lecsesz esetleg nézzek hátra is? vagy ilyenkor ti hogyan csináljátok? egyébként Szekszárdon lesz a vizsga.

17/F

2013. nov. 5. 18:34
 1/6 A kérdező kommentje:
hibánként adják vagy egy hiba lehet 2-akár 3 hibaPONT* elírtam
2013. nov. 5. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:

több hiba is lehet. Megvan mi mennyi hiba. index elmulasztása 2-3

Stopp táblán való áthajtás 10

2013. nov. 5. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Hibánként változó mennyi hibapont. Apró hiba mondjuk 1 vagy 2 pont. Komoly hiba több, nagy hiba vagy oktatói beavatkozás azonnali bukás.

Hátra? Mi a faxnak kéne egy telizöld lámpánál, ahol egyenesen mész hátra nézni?

Akkor kell hátra is nézned, ha mondjuk kanyarodsz balra, mert valami madár ha a kereszteződésben előzne akkor csattantok.

2013. nov. 5. 18:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Jajj azt elfelejtettem írni hogy kanyarodni akarok :D
2013. nov. 5. 18:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Na sikerült?:)
2013. nov. 7. 15:30
 6/6 A kérdező kommentje:

megbuktam xd városból mentem kifelé és 70 es tábla volt lakott területen belül akartam előzni egy kamiont akkor ment kb 50 el, miután megelőztem észre vettem hogy ott volt egy lakott területet jelző tábla (50km/h a megengedett maximális sebesség). Meg szresszeltem és ez gátolt a gondolkodásban szinte nem tudtam gondolkodni.

önbizalom 0

2013. nov. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!