Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma lesz forgalmi vizsgám, tippek?

Ma lesz forgalmi vizsgám, tippek?

Figyelt kérdés

Igazából azt nem tudom hogy a hátra beparkolásnál mindig 1-2 méterrel a hely előtt kell tekerni a kormányt?

tehát akkor is amikor majdnem mellett vagyok?

ez nem tiszta.

Amúgy mire érdemes a legjobban figyelni?

2013. nov. 7. 08:18
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

Tükör, táblák, előre :D:D

Amúgy én nem paráznék X) Először mikor voltam meghúztak mint állat. Aztán másodjára talán még szarabbul mentem , akkor meg átengedtek :D:D Nálunk legalábbis nagyon random.

2013. nov. 7. 08:56
 2/17 Dörmögő ***** válasza:
100%

Az hogy beparkolás előtt mikor kell a kormányt tekerni nagyban kocsitípus függő. Parkoláskor egyszeri korrigálás papíron engedélyezett, de lehet hogyha a vb elnézőbb akkor talán mégegyszer is korrigálhatsz. Beparkolást úgy csináld hogy a lehetőségeken belül minél nagyobb ívben fordulj rá a parkolóra, így több lehetőséged van a kormánnyal korrigálni már az első próbálkozásnál is.

Amiket nagyon figyelnek az az egyirányú utcából kijövetnél hogy hová sorolsz (balra kanyarodásnál a bal szélre ), körültekintésnél a fejedet is mozgasd, a vb-nek látnia kell hátulról is hogy szétnéztél, irányjelzések, sebességhatárok, nem menj lassan, zebránál gyalogosok elsőbbsége, autó ellenőrzése indulás előtt. A vizsgának csak akkor van vége ha visszaértetek és leállítottad a kocsit. Itt olvastam a gyakorin (nemtom igaz-e) hogy valakit azért buktattak meg mert visszaérkezés után először kikapcsolta a biztonsági övet és csak utána állította le a kocsit. Próbálj meg nem izgulni jobban a kelleténél.

2013. nov. 7. 09:02
 3/17 anonim válasza:
100%
ha azt mondják hogy a következő lehetőségnél jobbra megyünk tovább de azt behajtani tilos tábla tiltja akkor na fordulj be :D
2013. nov. 7. 09:07
 4/17 anonim ***** válasza:

Legyél higgadt, akkor nem lesz gond. A parkolást meg jó lenne addig gyakorolni, meg ha valamit nem tudsz tanácsot kérni olyantól, aki régóta vezet.

Nekem elsőre sikerült az elmélet od, meg a forgalmi is. Én úgy mentem oda, hogy megcsinálom és kész.

2013. nov. 7. 09:39
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Meglátjuk mi lesz nekem minden megy nagyjából csak félek hogy nekimegyek a másik autónak parkolásnál amikor párhuzamosan parkolok.

rutinpályán csináltam kb 10-et abból kb 8 sikerült jól, 2- nél úgy volt hogy kilógtam 7-8 centit.

2013. nov. 7. 09:42
 6/17 anonim ***** válasza:

Én annyira paráztam, hogy minden parkolás egyből ment. Három hibám volt, de az egyiket elnézték, mert ugyan elsőbbséget kellett volna adon valakinek, de nem belátható helyen volt, és hiába mentem oda óvatosan, nem tudtam megállni. Majd a két hiba a lassan hajtás (70 helyett 60, 60 helyett 50, 50-nél 50) illetve a rossz váltókezelés...van benn igazság, de a lassan hajtás még mindig jobb, mint a gyorshajtás.

Engem elsőre átengedtek, de én mondtamaz oktatómnak, hogy akkor engedjen vizsgára, ha tuti a dolog. 33 óra után simán ment a dolog. És nem fizettem le senkit.

2013. nov. 7. 10:12
 7/17 anonim ***** válasza:
Sikerült? :)
2013. nov. 7. 11:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Jól be kell állítani a tükröt, akkor nem mész neki
2013. nov. 7. 12:39
 9/17 Sinead ***** válasza:
Amikor én jártam(április-június), akkor a biztos is elmondta, hogy háromszor lehet korrigálni.
2013. nov. 7. 12:45
 10/17 A kérdező kommentje:
megbuktam xd városból mentem kifelé és 70 es tábla volt lakott területen belül akartam előzni egy kamiont akkor ment kb 50 el, miután megelőztem észre vettem hogy ott volt egy lakott területet jelző tábla (50km/h a megengedett maximális sebesség). Meg szresszeltem és ez gátolt a gondolkodásban szinte nem tudtam gondolkodni
2013. nov. 7. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!