Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ma lesz forgalmi vizsgám, tippek?

Ma lesz forgalmi vizsgám, tippek?

Figyelt kérdés

Igazából azt nem tudom hogy a hátra beparkolásnál mindig 1-2 méterrel a hely előtt kell tekerni a kormányt?

tehát akkor is amikor majdnem mellett vagyok?

ez nem tiszta.

Amúgy mire érdemes a legjobban figyelni?

2013. nov. 7. 08:18
1 2
 11/17 anonim válasza:
Legközelebb nem kell előzni, ha nem muszáj. Nincs benne a követelményben. Sok sikert!
2013. nov. 7. 20:15
 12/17 A kérdező kommentje:

megpróbálok figyelni

de ez mindenképpen az én hibám vagy csak ez így jött?

2013. nov. 7. 20:55
 13/17 Sinead ***** válasza:
Te rontottad el, így a Te hibád. Nézz utána a defenzív vezetés fogalmának. A biztosok ezt a vezetési formát díjazzák a legjobban.
2013. nov. 7. 21:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Vicces amúgy... Nekem azt mondta városban h nyomjam neki mert nem érünk vissza időre, úgyhogy én is téptem 70-el. Na mindegy biztos rossz napja volt! Fel a fejjel legközelebb összejön!
2013. nov. 8. 13:35
 15/17 A kérdező kommentje:

hát nagyon remélem.

Kicsit lehúzás szaga van..

2013. nov. 8. 14:58
 16/17 Dörmögő ***** válasza:
100%
Azért nézz kicsit magadba mielőtt azt mondod hogy lehúzás szaga van. Azt írtad hogy 50-es megengedett sebességnél 70-nel előztél. Még ha a teherautótól nem is láthattad a lakott terület táblát attól az még ott van és lekorlátozza a sebességet 50-re. Plusz ha jól sejtem akkor azt az útvonalat normális oktató bejáratja a tanulókkal párszor. Én nem megbántani akarlak de nekem ennek abszolút nincs lehúzás szaga.
2013. nov. 8. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:
A parkolásokkal én úgy voltam, hogy a párhuzamos nem igazán ment, mert hol távol voltam a padkától, hogy majdnem nekimentem, de a vizsgán perfektül sikerült. A hátrafelé parkolásnál nekem azt mondta az oktatóm, hogy amikor az autó vége eléri a parkoló autó rendszámtáblájának a közepét, akkor szedjem alá. Volt egy nagyon jó kis hely, ahova beállhattam volna, de nem indexeltem, így nem kezdtem el a manővert, mert azért meghúztak volna, így egy olyan helyre álltam be, ahol beállás után egyik oldalon sem lehetett kinyitni az ajtót (persze egyszer korrigáltam közben). A végén a VB el is mondta, hogy sikerült kiválasztanom a lehető legnehezebb helyet. A végén a vizsgahelynél valaki szabálytalanul állt, és ott valamiért leblokkoltam. Így utólag már nem is értem. Aztán rám szóltak, hogy kerüljem ki, és leparkoltam. De szerencsére ezért nem buktatott. :)
2013. nov. 10. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!