Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ehhez az új...

Ti mit szólnátok ehhez az új budapesti hídhoz és alagúthoz?

Figyelt kérdés

Az Erzsébet és a Szabadság híd között félúton lenne egy gyaloghíd, amin kulturális programok is lehetnének akár, és a túloldalon a gellért hegyben egy alagútban folytatódna, ami kb. a Citadella végén jönne fel...

Szerintetek jó ötlet lenne? Tudom, kicsi az esély, hogy megvalósul, de elgondolásnak nem rossz...

2017. júl. 17. 00:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
8-as for president
2017. júl. 17. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az égvilágon semmi értelme, s keresztül sem vihető. Pár dolgot már előttem leírtak.

A Gellért-hegy belül nem egy tömör szikla, hanem több létesítmény van benne (félig-meddig titkosak is), továbbá lyukacsos is.

Nem annyira lyukacsos, mint a várhegy, de alagutat fúrni nem lehet benne.

A citadellához nagyon meredek is lenne, siklót a hegy belsejébe építeni… nagyon látványos.

A Duna nemzetközi viziút. A hajóforgalmat nem akadályozó gyalogoshídnak is ugyanolyan magasan kell lennie, mint a többinek.

Bécsben a csatornákon van sok pontonhíd, de ott semmiféle hajózás nincs.

2017. júl. 17. 13:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban értékelnék egy Csepel-sziget- Buda hidat. Annak több értelme lenne.
2017. júl. 17. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!