Motorosok! Mit szólnátok ehhez? Pózolás, vitetés.
Sziasztok! Imáok motorozni és fényképezni, ezért összevontam a 2-t. Ha látok vhol egy motort lefényképeztetem magam a motornál. Ti mit szólnátok, ha látnátok, hogy egy kiscsaj ott pózol?
És ha esetleg vitetném magam? Megkérnélek, h. csak egy nagyon apró kört, megtennéd?
Előre is köszi :D
A pózolásért nem szólnék. Pontosan azért, mert tudom, hogy én is mit éreztem fiatalabbként, amikor láttam egy jó sportmotort, és minden vágyam az volt, hogy nekem is legyen egyszer. Éppen ezért, ha megkérne egy gyerek, legyen az fiú vagy lány, hogy vigyem egy kört, és van nálam bukósisak, valamint akkora a gyerek, hogy biztonságosan megtehető ez (leér a lába a lábtartóra, stb...), akkor vinném minden további nélkül. Ha meg olyan pici a gyerek, pl. ilyen óvodás szintű, és persze ott van anyukája/apukája, aki benne van a dologban, akkor max. egy nagyon kis kört vinném, úgy hogy látótávolságon belül maradnék vele...
"Nagyobb kislányok" esetében persze nagyobb körről is lehet szó, stb... :)
1., miért, azért mert ismeretlenül pózol, nem jelent semmit! volt egy komolyabb motoros barátom, gyönyörű motorral, mikor visszaértünk a mocchoz a séta után, jópáran körbeállták! kiabálnom kellett volna? ütnöm őket? vagy mi? mert fotózták, stb? egyik még "be is akarta indítani", mert mikor odamentünk, nem tudták, h. mi vagyunk a motorral. mégse volt probléma. eléggé idegbeteg vagy öreganyám!
2., hát eléggé gyakorlott benzintyúk vagyok, minden ismerősömmel mentem már :D nem annyira kislány vagyok. :D
3., köszönöm szépen, de engem általában úgy hívnak, hogy gyere ide ;)
4., kiscsaj. ez onnan jött, h. sztem elég gyerekes vagyok. mások szerint viszont felnőttes :D tehát... :D
van lehetőségem, nem is kevés, de mínél több, annál jobb
amúgy 16 vagyok, viszont elég gyakran elnéznek 20nak...
na, és így mit gondoltok? :D
huh. elég szélsőségesek a válaszok. eddig azt tapasztaltam, h. a motorosok alapjáraton már haverok és jófejek. de nem tudom, h. ilyenkor valójában mi játszódhat le bennük :D elég sok variáció van :D
hát most bízok benne, h. nem akar senki lecsapni majd. a vitetéssel meg bepróbálkozok, max kapok egy nemleges választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!