Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Mit szólnátok...

Motorosok! Mit szólnátok ehhez? Pózolás, vitetés.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Imáok motorozni és fényképezni, ezért összevontam a 2-t. Ha látok vhol egy motort lefényképeztetem magam a motornál. Ti mit szólnátok, ha látnátok, hogy egy kiscsaj ott pózol?

És ha esetleg vitetném magam? Megkérnélek, h. csak egy nagyon apró kört, megtennéd?

Előre is köszi :D

2010. febr. 16. 16:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az én pasim is motorozik! Ha ilyet látnék valószínűleg lecssavarnám a tökét, neked meg másodat kisanyám!
2010. febr. 16. 16:20
 2/17 anonim ***** válasza:

A pózolásért nem szólnék. Pontosan azért, mert tudom, hogy én is mit éreztem fiatalabbként, amikor láttam egy jó sportmotort, és minden vágyam az volt, hogy nekem is legyen egyszer. Éppen ezért, ha megkérne egy gyerek, legyen az fiú vagy lány, hogy vigyem egy kört, és van nálam bukósisak, valamint akkora a gyerek, hogy biztonságosan megtehető ez (leér a lába a lábtartóra, stb...), akkor vinném minden további nélkül. Ha meg olyan pici a gyerek, pl. ilyen óvodás szintű, és persze ott van anyukája/apukája, aki benne van a dologban, akkor max. egy nagyon kis kört vinném, úgy hogy látótávolságon belül maradnék vele...

"Nagyobb kislányok" esetében persze nagyobb körről is lehet szó, stb... :)

2010. febr. 16. 16:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják , hogy motorosok sz...hája.
2010. febr. 16. 16:24
 4/17 anonim ***** válasza:
Tisztázzunk már egyet: A kiscsaj számomra kiscsaj, nem csaj. Tehát nem azért viszem el, hogy meb@.... éééérteeeem??? Az gyerek, aki rajong valamiért, és jól esik neki, ha közelebb kerül egy olyan dologhoz, amihez amúgy lehet nincs lehetősége, ez esetben nincs motor a családban, ismerősök között... Vagy már nem divat önzetlenül rendesnek lenni más emberekkel? Nálam ez nem gáz...
2010. febr. 16. 16:30
 5/17 A kérdező kommentje:

1., miért, azért mert ismeretlenül pózol, nem jelent semmit! volt egy komolyabb motoros barátom, gyönyörű motorral, mikor visszaértünk a mocchoz a séta után, jópáran körbeállták! kiabálnom kellett volna? ütnöm őket? vagy mi? mert fotózták, stb? egyik még "be is akarta indítani", mert mikor odamentünk, nem tudták, h. mi vagyunk a motorral. mégse volt probléma. eléggé idegbeteg vagy öreganyám!

2., hát eléggé gyakorlott benzintyúk vagyok, minden ismerősömmel mentem már :D nem annyira kislány vagyok. :D

3., köszönöm szépen, de engem általában úgy hívnak, hogy gyere ide ;)

4., kiscsaj. ez onnan jött, h. sztem elég gyerekes vagyok. mások szerint viszont felnőttes :D tehát... :D

van lehetőségem, nem is kevés, de mínél több, annál jobb

amúgy 16 vagyok, viszont elég gyakran elnéznek 20nak...

na, és így mit gondoltok? :D

2010. febr. 16. 16:39
 6/17 anonim ***** válasza:
Fiatalság = bolondság! XD
2010. febr. 16. 16:42
 7/17 anonim ***** válasza:
Mindegy, nálam nem gáz így se úgy se, mint azt már leírtam...
2010. febr. 16. 16:49
 8/17 A kérdező kommentje:

huh. elég szélsőségesek a válaszok. eddig azt tapasztaltam, h. a motorosok alapjáraton már haverok és jófejek. de nem tudom, h. ilyenkor valójában mi játszódhat le bennük :D elég sok variáció van :D

hát most bízok benne, h. nem akar senki lecsapni majd. a vitetéssel meg bepróbálkozok, max kapok egy nemleges választ :D

2010. febr. 16. 17:00
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem nincs nagymotorom de ha lenne akkor szívesen vinnék bárkit mert a motorozás nagyon jó dolog és tuti hogy maradandó élmény.
2010. febr. 16. 18:05
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki kajak vinnélek egy kört xD
2010. febr. 16. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!