Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Mit szólnátok...

Motorosok! Mit szólnátok ehhez? Pózolás, vitetés.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Imáok motorozni és fényképezni, ezért összevontam a 2-t. Ha látok vhol egy motort lefényképeztetem magam a motornál. Ti mit szólnátok, ha látnátok, hogy egy kiscsaj ott pózol?

És ha esetleg vitetném magam? Megkérnélek, h. csak egy nagyon apró kört, megtennéd?

Előre is köszi :D

2010. febr. 16. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13/F vagyokde benne lennék 7-8év múlva h vigyek valakit egy pöppet...
2010. febr. 16. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne keverd össze a motortulajdonosokat a motorosokkal.Nagyon rendesek és jó fejek vagyunk. :-) Én szívesen viszlek egy kört.Nálam 1400ccm van,az elbír kettőnket...
2010. febr. 17. 06:40
 13/17 anonim válasza:
Simán meg szoktam engedni, hogy fényképezkedjenek. Vitetni meg még sosem akarta magát senki, de ha van időm meg szimpatikus is az illető miért ne. Legyen jó napja.
2010. febr. 18. 00:28
 14/17 anonim ***** válasza:
sajna ez elég gáz. én is utálom, ha az autómat fényképezgetik, meg hülye HP-k rátenyerelnek, és hiába magyarázom, hogy a por karcol!és akkor meglepődnek, hogy egy hölgy a tulaj... szóval nehogy véletlenül egy csaj menjen a motorhoz, aminél pózolsz :)
2010. febr. 21. 11:19
 15/17 A kérdező kommentje:

igen, utolsó, ezen járt eleget az agyam. :D beszéltem egy fórumon a motorosokkal, ott a hímek beindultak, h. bárcsak az ő motoruknál... a lányok meg idegbetegek lettek, h azt merném megpróbálni.:D

mondjuk ha egy csaj sétálna oda, h. bocsika, kopás innen, meglepődnék, az tuti.

múltkor odajött egy pasi, h. nyugodtan csináljam csak, de kicsit gyorsabban, mert sietnie kellene:D kiderült, övé a motor...:D

2010. febr. 21. 11:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Pózolni lehet miért ne ha nem birizgálod akkor akár meztelen is pózolhatsz.

Elvinni elvinnélek miért ne baromi jó érzés amikor valaki aki tud vezetni megmutatja ,hogy mennyit kell még fejlődni ,hogy te is elbírj egy ilyen nagy géppel.

2010. febr. 21. 19:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát..., hmm. Én csaj vagyok, és nem igazán díjazznám, ha mennék a motoromhoz, és egy csaj pózolna rajta. Ha csak mellette fotózkodina, az persze nem zavarna.
2010. aug. 16. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!