Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta BMW imádó (LOVER! :D) vagyok. De tényleg.. Van egy olyan tulajdonságom hogy ha látok egyet, valahol parkolni, akkor megállok és nézem.. Órákig tudnám nézni őket, pláne egy kirívóbb típust. Nekem is van, és azzal is hasonlóképpen vagyok, de nem tudom megállni ha máshol látok, hogy ne nézzem meg. :D Tegnap előtt is láttam egyet, este, gyönyörű fényszóróival ott állt. :P Felugrott a pulzusom egy pöppet. :D Egy szó mint száz, titeket' idegesítene ha valaki nézné az autót mert rajong azért a márkáért?
2012. dec. 29. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem elférsz.
2012. dec. 29. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Énis megnézem a Fiatokat, mert én meg olasz rajongó vagyok :D
2012. dec. 29. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez olyan megtisztelő érzés a tulaj számára
2012. dec. 29. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is felszökik a pulzusom ha meglátok egyet.De csak azért mert félek előre hogy el ne bsszon.

Üdv:Egy Motoros

A kérdésre rendesen válaszolok:

Engem csak akkor idegesít ha kárt akarnak benne tenni vagy felakarják nyomni vagy elakarják lopni.

Tulajdonképpen nekem is megnézi a mocimat egy csomó ember és ez egy jó érzés,és nincs ezzel semmi baj

2012. dec. 29. 18:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Kárt tenni? Isten őrizz! Inkább levágnám a kezem! :D

Meg azét' is, aki azt akar.

2012. dec. 29. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Szal akkor Te egy perverz autóimádó vagy :)

Szerintem ha megtartod az 1-2lépés távolságot és úgy nyáladzol a kocsira az senkit sem fog zavarni :)

Egyik ismerősömnek van egy Bömöse (e36 ha jól emlékszem) Szóljak neki hogy ingyen lemosod? :) Bocs a humorizálásomért!

Üdv!

2012. dec. 29. 19:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, talán annak is nevezhető vagyok.. :DD Figyelj, ha a környének lakik (Szolnok), még szólhatsz is neki. :DDD
2012. dec. 29. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Nézheted, csak meg ne dugd te kis LOVER! (szerető)
2012. dec. 29. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Na már látom is, hogy miket szoktál csinálni!

[link]

2012. dec. 29. 21:35
 10/10 A kérdező kommentje:
.... basszus, lebuktam! :/ :D
2012. dec. 29. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!