Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon nyálas? Mit szólnátok ehhez?
Sziasztok!
Pár hónapja együtt vagyok egy sráccal és arra gondoltam, hogy újévi fogadalomként írnék egy listát, hogy hova szeretnék elmenni vele és mit szeretnék még vele együtt csinálni. Illetve megkérném arra, hogy ő is írjon egy ilyet.
Ti mit szólnátok ehhez?
Előre is köszi a normális válaszokat!
17/L
Szerintem ne. Nem azért mert el akarom venni tőle a kedved, de a pasid nem fogja örömmel megcsinálni. Tenni fogja hozzá a jó fejet amikor eléd nyújtja a papírt de nem igazán érdekelte és csak összecsapott valamit. Hagyd szerintem.
16/L :)
Szeret velem tervezgetni, már rengeteg dolgot megbeszéltünk és később meg is valósítottuk. Ezt miért ne írhatnánk le?
Egyébként volt már barátom, vele biztosan nem tettem volna meg ezt, de Ő másmilyen.. próba cseresznye :P
Én pasi vagyok, és ha olyan a kapcsolat, akkor igenis tetszene az ötlet.
milyenre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!