Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-19 éves fiúk ti mit szólnátok ehhez?
Figyelt kérdés
Ha egy régi, általános iskolai lány osztálytársatok fel akarná venni veletek a kapcsolatot (akár barátilag). Átlagos külsejű és viselkedésű. Mit reagálnátok, ha facebookon (mert más elérhetőség nincsen neki) találkozót kérne tőletek?#fiú #lány #szerelem #iskola #kapcsolat #osztálytárs #kezdeményezés #általános iskola #régi #kapcsolatfelvétel
2017. júl. 16. 15:26
1/10 A kérdező kommentje:
Ja és tegyük fel általánosban nem volt semmi kapcsolat köztetek, nem nagyon voltatok beszélőviszonyban (szóval nem is ismeritek egymást).
2017. júl. 16. 15:27
2/10 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha szimpatikus a csajszi.
16F
3/10 anonim válasza:
Elhajtanám a francba. Ratyi volt az általános. ¬_¬
4/10 I noor Y válasza:
En is orulnek neki
Erdekes lenne ( pozitivan)
Amugy egyenfuggo
6/10 anonim válasza:
hát, elsőre biztosan meglepne, de adnék neki egy esélyt :)
16/f
8/10 anonim válasza:
abszolút adnék neki egy esélyt!! :)
18/F
9/10 anonim válasza:
Nagyon kilógna a lóláb, hogy csak azért akarja, mert ha nincs ló, jó a szamár is, úgyhogy menekülnék a csajszitól!
10/10 anonim válasza:
Én nem bánnám :P Ha nem vevő rád, akkor írj nekem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!