Autópályán megbüntettek?
Volt egy baleset az autópályán, ami miatt dugó alakult ki és én a leállósávon előrementem, csakhogy a többiek nem engedtek be, ezért elértem a lezárt szakaszig és ott egy rendőr odajött hozzám és megbüntetett.
Milyen indokkal tudnék fellebbezni? Arra gondoltam hivatkozni, hogy nem engedtek vissza a sávba, viszont ezt szemtanú nem tudja igazolni.
Meg kellett volna szépen köszönni a rendőrnek, hogy csak 40, nem 100 első körben.
Be kéne téged fizetni egy oroszországi tanulmányútra. Ott egy ilyen után a törött kezeddel számolgatnád a kivert fogaidat, miközben az égő autódat nézed.
Ezért szoktam dugónál félig kihúzódni a leállósávba, magam előtt egy autónyi helyet hagyva. Ha metnő jön, visszahúzódok, ha más jön, mint a kérdező, az dögöljön meg agyvérzésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!