Autópályán megbüntettek?
Volt egy baleset az autópályán, ami miatt dugó alakult ki és én a leállósávon előrementem, csakhogy a többiek nem engedtek be, ezért elértem a lezárt szakaszig és ott egy rendőr odajött hozzám és megbüntetett.
Milyen indokkal tudnék fellebbezni? Arra gondoltam hivatkozni, hogy nem engedtek vissza a sávba, viszont ezt szemtanú nem tudja igazolni.
Úgy úszod meg a legolcsóbban, ha most befizeted, és legközelebb nem csinálsz ilyet.....
A helyszini mindig olcsóbb. Ha fellebbezel, akkor a jelenlegi díj duplája is lehet ( legtöbb esetben a duplája), + az ügyintézési ďíj.
Én se engedtelek volna be. Én kivárom a soromat, szabályosan, te meg előrepofátlankodsz szabálytalanul.
Ez van, megérdemelted.
asszem a kérdező viccelt, ugyanis ha lenne jogsija, akkor nem tett volna olyant, mint amit tett..
a szövegéből az jön le, hogy csak kitalálta..
"de dugó volt és haladnom kellett valahogy. Úgy tudom hogy ésszerű esetben a szabályokat át lehet hágni."
Rosszul tudod. Akkor hághatod át a szabályokat, ha ez meg van engedve. Pl piros lámpán átmehetsz, hogy elengedd a mentőt. Baleset elkerülése miatt kimehetsz a leálló sávba. De az, hogy dugó volt, már ne haragudj, de mitől érzed magad különbnek, hogy kielőzd a sort, amikor mindenki ott áll és vár. Nem volt gyanús, hogy senki nem megy, csak te? Fizesd ki, nem fogsz tudni enyhítő körülményt mutatni, mert nincs. Hibáztál vállald a következményt, ne a kibúvókat keresd.
Időpont ma 17:21
Nincs ezzel gond, csak akkor ne itt siránkozzon, hanem vállalja a felelősséget és fizesse ki, ne azt keresse, hogy lehetne kibújni alóla. Aki kockáztat, az vállalja azt is, hogy elkapják. Ne csak akkor legyen májer, ha szabályt kell szegnie, hanem amikor ezt vállalnia kell.
igen. ugyanez igaz a bliccelőkre is tömegközlekedésben. tudja nagyon jól, hogy venni kéne jegyet, de "há eddig még nem kaptak el", aztán mikor egyszer mégis elkapják az ellenőrök, akkor jön ide, hogy "hogy lehetne megoldani, hogy ne kelljen fizetni, mert olyan sok az a 16ezer Ft így hirtelen"...:D
lehet szabályt szegni, hisz nem kötelező betartani őket, csak akkor vállalni kéne a következményeket, nem a kibúvókat keresni...és igen, én sem engedem be az ilyeneket...:D
Megbeszélt időpontra mentél.... ÉÉÉS?????
Szerinted más nem?
Csak neked volt dolgod?
Szerinted mi célból használják mások az autópályát?
Segítek: hogy hamarabb eljussanak a céljukhoz.
Más is időre megy, másnak is dolga van, te nem vagy felsőbbrendű.
Tényleg rendes volt a rendőr először, adhatott volna többet.
Basszus, tudtad, hogy baleset miatt van az egész. Tudnod kéne, hogy egy balesethez gyakran mentőt kell hívni. A te megbeszélt időpontod szerinted fontosabb, mint egy emberélet???
NEM, nem rúgnak ki a munkahelyedről, ha azért késel egy keveset, mert az autópályán baleset volt. Nem rúgnak ki egy futárt emiatt, és nem rúgnak ki egy minisztert sem, mert ez rajta kívül álló ok, amiről nem tehet.
Nagyon remélem, hogy csak játszod a hülyegyereket, mert ha a kommentjeid komolyak, akkor retteghetünk, hogy ilyen emberektől függ a biztonságunk, az éltünk az utakon... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!