Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » M6 autópalyán van VÉDa?

M6 autópalyán van VÉDa?

Figyelt kérdés

2017. júl. 7. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Van.
2017. júl. 7. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A VÉDA egy közlekedési ellenőrző rendszer elnevezése.

A beszerzés tartalmazott 165 hordozható mérőegységet + 365 fixen telepített egységet + 958 db intelligens, GPS-alapú helyazonosításra alkalmas kézi adatrögzítőt + 26 db új beszerzésű elfogó-gépkocsit + ügyviteli adatfeldolgozó rendszert és még több dolgot.

Hordozható egységet, alkalomszerűen, használhatnak az M6-oson is.

Fixen telepített egység nincs az M6-oson: [link]

2017. júl. 7. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért erre ne vegyél mérget, múlt héten legalább két Védának látszó tárgy alatt mentem el és bizony nem a matricaellenőrző kamerák voltak rajta, hanem a listában is szereplő helyeken is látott berendezések.
2017. júl. 7. 22:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Remélem a második válaszolónak van igaza, hogy fix az nincs. Legalább 3 kamerás pont alatt mentem át, valaki azt mondja, hogy az csak matricát néz, van aki szerint az maga a fix telepített vèda. A netre felrakott fix védák listájában én nem találtm az M6-on.
2017. júl. 8. 08:06
 5/8 Alex Fly ***** válasza:
És mi a gond azzal, ha valaki elmegy egy fix VÉDA alatt? Kárt tesz a járműben, vagy mi?
2017. júl. 8. 12:07
 6/8 anonim ***** válasza:
VÉDA lesz az, mert máshol sem friss már az a lista, vannak új mérési pontok.
2017. júl. 8. 13:17
 7/8 A kérdező kommentje:
"És mi a gond azzal, ha valaki elmegy egy fix VÉDA alatt? Kárt tesz a járműben, vagy mi?" Ember ez most valami vicc?? Hihetetlen, ha ezt komolyan kérdezed de ha mégis akkor tedd fel magadnak a kérdést, szerinted miért kérdezheti valaki meg, hogy van-e fix VÉDA valahol. Biztosan azért mert azt gondoltam, ha átmegyek alatta összetörik a verda....Imádom az ilyen kommenteket...
2017. júl. 9. 04:43
 8/8 Alex Fly ***** válasza:
Nem vicc. Komolyan érdekel, mi a baj vele. Szerintem semmiben nem kell, hogy befolyásolja az embert; nem hinném, hogy bármiféle akadályt jelentene a közlekedésre az, hogy ott egy kamera.
2017. júl. 9. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!