Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyit fizetnétek, hogy...

Mennyit fizetnétek, hogy sikerüljön a vizsgátok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 10:04
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Ha szorít az idő, akkor fizess, megér 15-öt, akár 20-at is... Ha annyi nem elég, akkor semennyi. Viszont az oktatódnak adod ugye, garancia meg semmi arra, hogy ő tényleg tovább fogja adni. Esetleg ajánlj fel ötzeret a vizsgabiztosnak (az oktatódnak adod ugye), és még mondjuk tízezret az oktatódnak, HA már sikerült, tehát utólag. Így már tuti minimum ötöt felajánl a vizsgabiztosnak, különben lehet, hogy nem lenne pénze (sőt, szinte biztos). Persze ezzel csak a kapzsiságát használod ki, mert egy rohadt kis féreg. Normál esetben ellenezném ezt az egészet, de ha már mindenképp fizetned KELL, akkor így játszd ki őket. Mint említettem, alapesetben gyűlölöm azt, aki vette a vizsgáját, legyen az bármiből. Az olyan szemétládákat meg feljelenteném, akik csak így engednek át valakit. Nagyon keményen, hogy nemhogy a kedve elmenjen az egésztől, hanem ha esetleg újra megjönne hozzá, akkor már ne lehessen LEHETŐSÉGE újra vizsgabiztosnak lenni. Ki ez, hogy ilyet mer csinálni? Nem feddhetetlen sutyerákoknak kéne ott lenniük? Erre ilyen kretén pénzéhes taplók vannak, akik bármit megtehetnek, és nem tesz senki semmit... Én annak idején, mikor az oktatóm azt mondta, hogy jobb lenne, ha fizetnék (már elsőre) a vizsgabiztosnak, elküldtem a halál náthás ****ára, átmentem önerőből a vizsgán, és eljöttem. Azóta sem érdekel a jogosítvány, nem is vezettem szinte soha.

Én a pénzzel és az emberek pénzsóvárságával való trükközést tudnám ajánlani, de tényleg.

2010. máj. 26. 09:33
 22/25 anonim válasza:
Előző vagyok, én soha nem fizettem semmilyen vizsgámért, és elsőre átmentem mégis. Itt pár előttem felszólalóval lehet a gond, vagy pont ők jártak pórul... Előfordul az ilyen sajnos. De nekem pl azért nincs sok pénzem, mert nem vagyok korrumpálható - vagyis mindenki az a világon, csak az én értékküszöbömet még nem találta meg senki, hogy a franc essen bele :D Valahol őket is meg lehet érteni, ettől még erkölcsileg elítélem mindet, mert egy felelős pozícióban visszaél a helyzetével. Ennyi erővel iskolás lányokat csak sz**ásért enged át? Fergeteges... Gyönyörű ez a világ, mindig mondtam :-S Sorry, kicsit offoltam :)
2010. máj. 26. 09:43
 23/25 A kérdező kommentje:

Semmi baj, megértem a felháborodásodat, én is legalább így vagyok vele pláne, hogy alapból már 150 ezer benne van ebben a jogsiban és csak szórakozásból buktatgatnak.

Amúgy fizettem. Az oktatóban bíztam annyira, hogy nem teszi zsebre a pénzem és nem is tette, előttem ment az egész. Láttam a vizsgapapíron, hogy aznap kb csak 3-an mentek át a 20-ból. Esélyem se lett volna.

Amúgy meg röhej volt a vizsga. Elém vágott valami barom és majdnem belé mentem, erre megszólal mögöttem a vizsgabiztos, hogy valamikor őt is vizsgáztattuk... Gondoltam magamban, ha úgy mint engem akkor ne csodálkozzon...

Szóval no comment...

2010. máj. 29. 20:39
 24/25 anonim ***** válasza:
.
2010. jún. 3. 11:03
 25/25 anonim válasza:

1.

Mindenképp javaslom, hogy elsőnek menj reggel, mert ha előtted senki nem bukik, akkor az utolsók közül tuti lesz buktatás. Korrupt világban élünk, nekik is pénzre megy a dolog, ki van adva parancsba, hogy x %-ot meg kell buktatni.

2.

Tedd bele a 10000-est a személyidbe (ha kártyás, akkor a tokjába), úgy add hátra a vizsgabiztosnak. A végén pedig (miután átengedett és alá is írta a papírt) játszd el, hogy pl. "Elnézést, benne volt a 10000-esem, ami anyukám gyógyszerére volt félretéve." Vagy valami ilyesmi. Kapják be...

2010. jún. 28. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!