Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyit fizetnétek, hogy...

Mennyit fizetnétek, hogy sikerüljön a vizsgátok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 10:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Másodjára azért buktatott, mert szerinte nem néztem a tükörbe. Belenéztem, de neki ez nem számított, akárhogyan mondtam. Miután kiderült, hogy nem kap tőlem pénzt, kb 3 perce rá meg is buktam, az első kanyarnál.

De előtte azt se vette észre, hogy megnéztem a kerekeket vagy beállítottam az ülést (ami ugye előtte volt és tök véletlen 20 cm előre csúszott). Azt mondta ne nézzem meg a világítást, se az indexet, se a helyzetjelzőt stb, de utána mégis belém kötött, hogy miért nem néztem meg...

Szóval nekem senki ne mondja, hogy nem a pénzre ment.... Akármilyen jó vagy, megbuktathat.

2010. máj. 17. 10:42
 12/25 anonim válasza:
51%
megértelek. én lehet belemennék...de 15ezernél biztos nem adnék neki többet.. hihetetlen milyen emberek vannak..:S felsőoktatásban is sajnos ugyanilyen a helyzet..
2010. máj. 17. 11:00
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Eszemben sincs ítélkezni feletted,dehogy!Nem kértem,hogy az én szavam alapján mérd fel a képpességeidet,nem is értem ezt honnan szedted :)Egyébként meg nagyon egyszerű a dolog...feljebb fordulsz és szólsz,hogy ezért és ezért nem vagy hajlandó nála vizsgázni.Tenni fognak ellene.Én nem fizetnék.
2010. máj. 17. 11:32
 14/25 anonim ***** válasza:

megkérdezhetném hogy hol laksz?

én hajdu bihar megyében vizsgáztam azon belül is debrecenben és az én oktatom egy rendkivül becsületes ember volt aki külön mondta nekünk hogy ne is probálkozzunk lefizetéssel mert a végén mi kerülünk nagy bajba a vesztegetés miatt. nem mondom azt h itt nálunk nincsen megvesztegethetö vizsgabiztos de itt ahogy látom teljesen máshogy müködnek a dolgok mint ott.

ahogy irták az elöttem lévök abban van valami h valoszinü benne van a oktatod is ami nagyon gusztustalan dolog töle szoval én nem is haboznék ott hagynám.

szoval ismeröseid közt kérdezz utánna egy rendes oktatonak és menny hozzá mert igy a getyád rámegy a jogsira:S

2010. máj. 17. 12:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
jelentsd fel az egész helyet! ne adj semmilyen pénzt, mert még te kerülhetsz ki rosszul! igazából nem tudom, hogy mit tennék a helyzetedben, de semmiképp sem fizetnék :S ilyen sz*rházi emberek miatt tart itt az ország, mint az említett vizsgabiztos... :S
2010. máj. 17. 15:05
 16/25 anonim ***** válasza:
válts helyet, valószínűleg összejátszik az oktató a biztossal. csak úgy ok nélkül nem vághat meg. A tükör egyébként akár jogos is lehet, ugyanis 5-10 mp-enként illik a tükörbe nézni. Ha a biztos keresi veled a szemkontaktust a tükrön át, de mondjuk 50mpig nem találkozik egyáltalán a tekintetetek, az bizony már lehet ok.
2010. máj. 17. 20:17
 17/25 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az alábbi kérdező emiatt vetette fel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__847..

Egyébként úgy látom jattal levizsgázni nekem gáz lenne, ha nem tudok vezetni. Te úgy érzed megy. Jelentkezz át másik suliba és vizsgázz le nyugiban, jatt nélkül.

2010. máj. 17. 21:49
 18/25 A kérdező kommentje:

Nem tudok már átmenni másik iskolába, nincs időm rá. Június negyedikén lejár a papírom amin a rutin meg a kresz van és nem kis összeg az egészet újra kifizetni a kötelező órákkal meg mindennel együtt.

Sajnos így alakult.

Ha kiderül, hogy a vizsgáztatóm csak a pénzre megy akkor élni fogok a lehetőséggel, ha korrekt vizsgabiztost kapok akkor nem fizetek.

2010. máj. 18. 11:42
 19/25 psytom válasza:
40%
nehogy átjelentkezz...énis azt tettem, 22ezer forintomba fájt...20 ezret kell neki adni...én már igy álltam neki, hogy hiába vezetek már régóta, hiába vezetek az oktatómj szerint is hibátlanul, rutin vizsga 10, forgalom 20...ez igy van sajnos
2010. máj. 24. 11:34
 20/25 anonim ***** válasza:

11:34-nek

Nekem átjelentkezésért egy fillért nem kértek. A KRESZ-t még vidéken végeztem, a vezetést viszont már Budapesten kellett, mert szeptemberben elkezdődött a suli. Az adminisztrációt is elvégezte a két autósiskola egymás között, az én dolgom csak annyi volt, hogy kiválasszam, melyik pesti autóssuliban akarom folytatni, és közöljem a nevüket, elérhetőségüket a vidéki autósiskolával. Fizetni egy fityinget sem kellett. Szerintem téged nagyon megvágtak.

2010. máj. 24. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!