Milyen kipufogó lehet alatta vagy milyet tegyek a sajátom alá hogy 6 hengerből is sikerüljön ilyesmi gyönyörű hangot kicsalni?
2011. máj. 3. 22:19
1/7 anonim válasza:
V8-as hangja soha nem lesz egy sorhatosnak, de szerintem a sorhat szebb. Amúgy egy nyílt rendszer csodákra képes, az más kérdés, hogy ha a rendőr megállít, a forgalmi ugrott.
2/7 A kérdező kommentje:
ne már komolyan? mit takar a nyílt rendszer?
2011. máj. 3. 22:28
4/7 A kérdező kommentje:
hogy tudnék még játszani a hanggal? végdobot és a légszűrőt leszámítva?
2011. máj. 3. 22:57
5/7 anonim válasza:
Bocs hogy beleugatok, de a BMW-men dupla teljesen fojtás nélküli rakétadob van, a rendőr egy szót nem kérdezett róla soha, pedig rengeteget utazok, és így sokat is igazoltatnak.
6/7 anonim válasza:
Tipikus V8 hang, ilyet 6hengeresből nem fogsz tudni kihozni.
Egyébként amikor hátulról veszik, olyan, mintha két "kisebb" átmenő dob lenne hátul...
7/7 A kérdező kommentje:
a hangtompító nélküli kipuffal az a bajom h túlságosan üveghangja van vagy nem is tudom itt ennél a kipufnál gyönyörűen lehet hallani ahogy dolgoznak a hengerek nekem is ilyesmi kéne
2011. máj. 4. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!