Miért görcsölök még mindig ha menő autó jön mögöttem?
Arra lettem ma figyelmes, hogy ha valami drága menő autó van mögöttem bepánikolok és azon morfondírozom, hogy hová álljak le, hogy le tudjon kerülni. Ha mondjuk nem drága autó van mögöttem semmi bajom. Mondjuk kisebbségi komplexusomra rátesz egy lapáttal, hogy Suzuki Swiftem van ( régi), ügye ez a közvélemény szerint nem autó, már ecseteltét nem rég, hogy nekünk az út szélére húzódva kéne haladni mert fönntartjuk a forgalmat, stb. ezt a rádióba hallgattam pl. De mégis miért érezhetem azt, hogy le kéne húzódnom. Bár félek, hogy rám dudálnak vagy kiszednek az autóból és elvernek.
19/Fiú. 1.5 éve vezetek, eddig olyan 11 ezret mentem városba, csak városba megyek, jó néha országút is, de az ritka. Szóval " naponta vezetek, de akár " vasárnapi vezető"-nek is aposztrofálhatnám magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!