Miért görcsölök még mindig ha menő autó jön mögöttem?
Arra lettem ma figyelmes, hogy ha valami drága menő autó van mögöttem bepánikolok és azon morfondírozom, hogy hová álljak le, hogy le tudjon kerülni. Ha mondjuk nem drága autó van mögöttem semmi bajom. Mondjuk kisebbségi komplexusomra rátesz egy lapáttal, hogy Suzuki Swiftem van ( régi), ügye ez a közvélemény szerint nem autó, már ecseteltét nem rég, hogy nekünk az út szélére húzódva kéne haladni mert fönntartjuk a forgalmat, stb. ezt a rádióba hallgattam pl. De mégis miért érezhetem azt, hogy le kéne húzódnom. Bár félek, hogy rám dudálnak vagy kiszednek az autóból és elvernek.
19/Fiú. 1.5 éve vezetek, eddig olyan 11 ezret mentem városba, csak városba megyek, jó néha országút is, de az ritka. Szóval " naponta vezetek, de akár " vasárnapi vezető"-nek is aposztrofálhatnám magam.
" hogy hová álljak le, hogy le tudjon kerülni."
Sehová nem kell leállnod, haladsz a Kresz szerint és csók. Ha ez mögötted jövő gyökérnek nem tetszik, az ő baja. És úgy egyáltalán, ha adhatok egy életvezetési tanácsot: szarni kell mindenre. És sokaknak még Suzukijuk sincs :)
Kisebbségi komplexus, úgy látod hogy feljebb való, de nem szabad így hozzá állni.
Mondjuk nekem csak egy régi suzukim van, leginkább boltba járós, A-ból B-be eljutós másra nem kell.
Pár éve mikor egy közepes teljesítményű, régebbi motorral kezdtem a rutinszerzést, 3 nyár úgy ment el hogy míg én az úttestre és a körülöttem lévő forgalomra figyeltem, addig a rutinos gyakorlott emberek már úgy húztak el mellettem mint a franc, alattam volt 80Le, míg a másik alatt 190-200.
Persze tudtam hogy meg van mindennek a helye ideje, és később én is közéjük tartozok majd, eladtam egy tél alatt a tanuló motorom, nyárára már meg lett az új erősebb igazi nagy gép, teltek a hónapok teljesen átlagos lett hogy jön a szembe sávba valaki és fénykürttel köszön, éreztem hogy nem vagyok alacsonyabb , ha valaki azt akarta tartsak lépést vele, ám legyen.
Mondjuk a motoros közösség az összetartó mindenhol, míg az autósok nagyon lekorlátozódnak márkákra, dízel benzin típusra, tehát azt tudom mondani ne foglalkozz az ilyenekkel, ha akar kikerül, ne neked kelljen más miatt olyan helyzeteket generálni ami nem átlátható.
Úgy fogd fel hogy neki át kell gondolni mit tesz, ugyanis milliókba kerülhet egy koccanás, ütközés csak azért mert előzni akart, míg neked lehet 2-3 havi spórolásból javítható károd lenne csak.
Ilyeneken ne gyötörd magad.
Dudát kapott karácsonyra, és épp azt próbálgatta.
Sok hülye van az utakon, nem kell nekik megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!