A2 kategóriás jogosítvánnyal milyen motort vegyek?
Figyelt kérdés
hali, A2 kategóriás jogsira keresek motort, ami elég söt nagyon gyors, mindeggy hogy mesztelen vagy nem, de ne legyen krosszmotor, rendes Superbike, Sportbike, Streetfighter, vagy cruiser2016. aug. 4. 19:24
2/4 anonim válasza:
Az elsőre válaszolva nem tanácsos Hayabusát venni. Több okból is. Az egy 1300 cm3-is 200 lovas motor. Nem vagyok annyira jó matekból de az szerintem nem fér be az A2 kategóriába. Az se mindegy hogy kezdő vagy e? Mert ha igen akkor nem ajánlom hogy túl erős és gyors motort vegyél. Ha van valami rutinod akkor egy Aprilia Rs 125 full power tökéletes lenne. Az 30 lóerő körül van és 180 körül van a vége. Én tudom mert ilyenem volt. Iszonyatosan megy és a 250-eseket simán legyalázza. Ha mindenképp 250-est akarsz akkor menj fel a használtautó.hu-ra lépj be a motor kategóriába és írd be hogy 250cm3-ig keresel. Sok szerencsét a keresgéléshez.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :D
2016. aug. 5. 11:39
4/4 anonim válasza:
egy kis papírmunkával A2 mellé tökéletesek:
Ducati monster 600/620, Honda Hornet 600, Kawasaki ER6n, Suzuki Bandit 600
erősek, szépek, gyorsak, de nem túl gyorsak, ha kezdő vagy és van elég eszed, ezeken nagyon jókat tudsz motorozni
első motornak nem ajánlom a sport gépeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!