Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudnám rávenni apámat,...

Hogy tudnám rávenni apámat, hogy vegyünk felnit a kocsira (gumicsere szükséges és nem amiatt, hogy hú de menő)?

Figyelt kérdés

Szóval ugye sokkal egyszerűbb és egészségesebb is, ha külön felnin van a téli gumi és másikon a nyári. (cserekor sem sérül, egyszerűbb csere stb stb.)

5000 ft-ért cserélteti mindig le a szettet telente/nyaranta. Egy kereket cserélni meg otthon is le lehet.

Nem egy BBS-t csak tényleg valami tök alap akármilyet. Hosszútávon árban is majdnem ugyan ott van, meg nem is olyan szarul néz ki vele a Megane.

Mit mondjak neki, hogy belemenjen? Mert számára az autó elvisz a-ból b-be annyi.

2015. szept. 16. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te kocsid, ezért felesleges győzködnöd.
2015. szept. 16. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Évente úgy is centrírozni kell. A külön felni tényleg kicsit egyszerűbb, de nem igazán olcsóbb.
2015. szept. 16. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Régen nekem is az volt a mániám, hogy apámat okosítsam, aztán rájöttem, hogy ez nagy hülyeség, mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Sokszor az én autóm sem úgy van, ahogy én akarom, pedig azt csinálhatnék vele amit akarok, mégsem jön minden össze.
2015. szept. 16. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha neki elvisz A-ból B-be akkor nem tudod rávenni sehogy.

Max mondd azt, hogy kifizeted a felniket és átcseréled te évente kétszer, a különbözetet rendezzétek el.

Mondjuk ha 12 éves vagy akkor nem hinném, hogy komolyan venné ezt az ajánlatot.

Évente centíroztetni?:O

2015. szept. 17. 07:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Én el sem tudom képzelni, hogy cserélem a gumit a felnin...

Apád ezt szereti...

Majd a te kocsidon azt csinálsz amit akarsz...

Fogadjunk, hogy ezt már mondta neked...

Igaz?

Naugye.

2015. szept. 17. 07:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Okés, köszi a válaszokat.

Amúgy nem, nem 12 éves vagyok. Vagy 5-öt még adj hozzá.

2015. szept. 17. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!