Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elsősegély vizsgán van "felkés...

Elsősegély vizsgán van "felkészülési" idő?

Figyelt kérdés
Mint az összes szóbeli vizsgán,h elötte sablonszerüen le tudom irni a gondolataimat vagy egyböl kell válaszolni?

2017. jan. 30. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van, kb. 5 perc.
2017. jan. 30. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egész vizsga kb 5 perc, ott nincs min gondolkozni.

- Első feladat kötelező:

1 - Újraélesztés bemutatása (cselekménysor, próbababa használata)

2 - Stabil oldalfektetés.

- A vizsga második része egy villámkérdés megválaszolása, két-három rövid mondatban felvázolt eseményről kell helyes következtetést levonni, megválaszolni, mi a teendő - ez kb két mondat.

A jegyzet készítés teljesen ellentmond a vizsga menetének,

"ez történt - ezt kell tennem", ennyi a vizsga.

2017. jan. 30. 23:43
 3/5 anonim válasza:

Nekem nem volt felkészülési idő, 5 perc volt a vizsga. Az újjáélesztés 1 perc volt, látták, hogy tudom, nem is hagyták, hogy végig csináljam. Kaptam két szituációs kérdést, 2-2 perc, szevasz.

Előttem egy gyerek nem tudta, hogy kell az ájultat fektetni, és addig variálta a pózokat, míg az egyikre rábólintottak. EÜ vizsgán nagyon hülyének kell lenni, hogy valaki megbukjon, vicc az egész.

Az egyik szituáció az volt, hogy motoros baleset, gerincsérülést szenvedett a faszi, mit kell vele csinálni? Annyit mondtam, hogy "semmit", és igen, helyes válasz, viszont látásra... :D

2017. jan. 31. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 vagyok, helyesbítek

Szóval az újraélesztést, stabil fektetést azonnal kellett csinálni, utána megkaptam a papírt 2 szituációval, és annyi gondolkozási időm volt, amíg az utánam jövő csinálta az újraélesztést. Mivel eléggé szerencsétlenkedett, ezért 3-4 percem is volt, persze írkálni nem lehetett, csak átgondolni.

Végülis csak az egyik szitut kérdezték.

2017. jan. 31. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk annyi volt amíg az előttünk lévő még befejezte az övét. Pár perc, papírt nem adtak, csak egy szék volt, asztal messze ahol húztuk a tételt, csak átgondolni lehetett addig.
2017. jan. 31. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!