Elsősegély vizsgát mennyire veszik komolyan/szigorúan?
Nagyon félek, győrben fogok vizsgázni, de annyi anyagot adtak oda és adtak le,hogy csak pilláztam....
mennyire veszik komolyan és szigorúan?
Újraélesztés és stabil olad fektetés megy , bár bizok benne,hogy semmit nem hagyok majd ki....
na de az elmélet, az már neccesebb....
kinek mi a tapasztalata?
Nem a szivatásra mennek rá.
Ha nem mondasz hatalmas baromságot, akkor átengednek, felesleges parázni miatta.
Egyáltalán nem vészes. Elolvasol egy elsősegélyes könyvet és minden kérdésre fogod tudni a választ, de ha nem olvasol akkor is! Alapvető kérdések vanak! Az a legfontosabb, hogy azt lássák rajtad, hogy magabiztos vagy!
Sok sikert!
Köszi a válasokat! :)
Hát sajnos a magabiztosság az oktatás óta elszállt :(
Komolyan full kivagyok miatta.
Akármilyen vizsgám volt eddig mindig szinte a magszimális százalékot értem el, de most....
Amit kaptunk abba van rengetek kérdés válasz is, de sajnos nem sokszor válaszolok jó, vagy pl más fektetést mondok,vagy valamit kihagyok.
Azt hittem ezt majd kisujjbol kirázom,hisz csak gondolkodni kell, de most nagyon bevagyok parázva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!