Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nehéz az elsősegely vizsga?

Nehéz az elsősegely vizsga?

Figyelt kérdés
Holnap megyek.Kapok igazolást a holnapi napra?

2016. dec. 12. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem, nekünk még segítettek is a vizsgáztatók. Mellkaskompressziót kellett bemutatni meg 2 kérdés és cső. Ott csak az bukott meg kb aki akart.
2016. dec. 12. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Az, hogy nehéz-e vagy sem, igen relatív.

Aki alapvető dolgokkal tisztában van, annak nem nehéz, de meg lehet ott is bukni.

Munkahelyről, iskolából távol maradást viszont nem igazolhatnak, arra nincs jogkörük sem az elsősegély, sem a KRESZ, sem a forgalmi vizsga esetében.

Szabadnap, szabadság a megoldás.

2016. dec. 12. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem nehéz, ha tudod az újraélesztést és a stabil oldalfekvést és nem mondasz marha nagy hülyeségeket, akkor átmész.

Ha középiskolás vagy még, akkor az ofő vagy a szülő tudja igazolni.

2016. dec. 12. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha készültetek rá pl volt azért egy mentős aki megmutatta hogy kell szabályosan (stabil oldalfektetés és újraélesztés a legfontosabb, rosszul csinálod bukta!) akkor nem, van ahol kukacosak, de általában azért segítőkészek. A kérdéseknél nálunk pl kb kiszedték sok emberből, hogy ugye ezt és azt kell csinálni??? De én pl mondtam olyat, ami nem a tanult volt, mert arról a szituációról pl szó se volt és mondta a vizsgáztató hogy ez egy nagyon jó lehetőség, még senki se vetette fel, tetszik neki hogy gondolkodtam rajta, a második kérdésbe belekezdtem, de leállított hogy nem kell végigmondani már.

Igazolást ők nem adnak, az autósiskola adhat de tőlük kell megkérdezni, nekünk csak forgalmi vizsgánál adtak ha délelőttre kapott valaki időpontot, de kresznél és vöröskeresztnél nem adtak.

2016. dec. 12. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
3 éve volt nekem ilyen vizsgám. Ha a stabil oldalfekvést és az újraélesztést tudtad akkor átmentél. Ezután volt még 2 kérdés de a választ, konkrétan ők adták a számba. 20-ból 20-an mentünk át. Úgyhogy ha az első kettőt tudod akkor nem lesz gáz. Ja és ha újraélesztesz és ha véletlen "eltöröd" a bábú bordáját akkor nincs semmi gond. Én is eltörtem 3 borda csontot és semmit nem szóltak.
2016. dec. 12. 21:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz, de az a sok vér, seb és nyílt törés...
2016. dec. 13. 06:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült.:)
2016. dec. 13. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!