Nehéz az elsősegely vizsga?
Az, hogy nehéz-e vagy sem, igen relatív.
Aki alapvető dolgokkal tisztában van, annak nem nehéz, de meg lehet ott is bukni.
Munkahelyről, iskolából távol maradást viszont nem igazolhatnak, arra nincs jogkörük sem az elsősegély, sem a KRESZ, sem a forgalmi vizsga esetében.
Szabadnap, szabadság a megoldás.
Nem nehéz, ha tudod az újraélesztést és a stabil oldalfekvést és nem mondasz marha nagy hülyeségeket, akkor átmész.
Ha középiskolás vagy még, akkor az ofő vagy a szülő tudja igazolni.
Ha készültetek rá pl volt azért egy mentős aki megmutatta hogy kell szabályosan (stabil oldalfektetés és újraélesztés a legfontosabb, rosszul csinálod bukta!) akkor nem, van ahol kukacosak, de általában azért segítőkészek. A kérdéseknél nálunk pl kb kiszedték sok emberből, hogy ugye ezt és azt kell csinálni??? De én pl mondtam olyat, ami nem a tanult volt, mert arról a szituációról pl szó se volt és mondta a vizsgáztató hogy ez egy nagyon jó lehetőség, még senki se vetette fel, tetszik neki hogy gondolkodtam rajta, a második kérdésbe belekezdtem, de leállított hogy nem kell végigmondani már.
Igazolást ők nem adnak, az autósiskola adhat de tőlük kell megkérdezni, nekünk csak forgalmi vizsgánál adtak ha délelőttre kapott valaki időpontot, de kresznél és vöröskeresztnél nem adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!