Megcsináltam a forgalmit lassan 2 hónapja. Azonban elsősegélyem még nincs meg mert nem gondoltam hogy a vezetés meglesz egyáltalán a tanárom miatt. Ilyenkor mennyi idő alatt kell megcsinálni az elsősegélyt?
Tényleg nem akarlak megbántani!
Miért nem hívod fel az oskoládat?!??!?
Azt a részét értem, hogy az oktatóddal nem jöttél ki, de az jobb, hogy esetleg itt hülyeséget hallasz?!
Elég nagy legény vagy már ahhoz hogy jogsit csinálj! Akkor egy-két telefon nem lehet probléma.
Az elsősegély vizsga letételére nincs határidő.
Ha a 6. válasz (2016-11-02 17:05) írója egyezik az 1. válasz írójával (2016-11-02 14:24); akkor a 6. válasz linkje nem bizonyítja az első válasz helyességét. Ugyanis, a sikeres elméleti vizsgát követő kétévnyi érvényesség csak a gyakorlati vizsga tekintetében [„11. § (1) bekezdésének c) pontja tekintetében”] áll fenn.
Csak annyi a gond, hogy nem kap vizsgaigazolást, amíg nem tesz érvényes elsősegély vizsgát; vagy nem igazolja a felmentést. És amíg nincs vizsgaigazolás, addig nincs vezetői engedély.
De köszönöm az eddigi válaszokat azért.
Nagyjából akkor úgy jön le hogy ez ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!