Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Amikor az új oktatóhoz kerül...

Amikor az új oktatóhoz kerül a kartonom, előre fog venni, hogy ne essek ki, vagy végig kell várnom hosszú heteket/ hónapokat, hogy sorra kerüljek?

Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem tőle kérdezed meg?

Ha korrekten jár el a többi tanulóval szemben, akkor berak a sorba, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy hónapokon keresztül nem foglalkozik veled, de te is csak egy vagy a sok tanulója közül.

2017. jan. 24. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez tőle függ, van ahol figyelembe veszik ezt, van ahol várólista van és nem számít a korábbi tudás. Egy biztos: mindig azok élveznek előnyt akik vizsga előtt vannak. Nálunk mindig figyelembe vette ki milyen ütemben fejlődik, de volt akivel meghatározó volt a kapcsolata, aki bunkó volt azt sorolta hátra (sokszor nem jelent meg a megbeszélt helyen és időben, nem szólt, olyasmit akart ami messze nem téma még nála), tehát akivel lehetett gyorsan haladni azt többször vitte ha tudta és mielőbb vizsgára küldte hogy kimenjen az a tanuló.
2017. jan. 24. 19:55
 3/5 A kérdező kommentje:
2x buktam, a 3. vizsgára másik oktatóval szeretnék készülni... Úgy beszéltük, hogy a régi oktatóm leadja a kartonomat az iskola vezetőjénél... De nem tudom, hogy ilyenkor mi a protokoll.
2017. jan. 24. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ennél az oktató dönt akkor hogy ő hogy ér rá, ő fog keresni téged ha nem kaptam meg az új számát.
2017. jan. 24. 20:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2017. jan. 25. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!