Volt mar autobalesetetek? Ti okoztatok vagy a masik fel?
Figyelt kérdés
Legyszives kort es nemet is irjatok.2010. ápr. 29. 22:30
1/16 anonim válasza:
Elütöttem egy 12 éves fiút. Kiszaladt elém, fogócskáztak... Már messziről láttam, hogy fut, ezerrel fékeztem, de felvágódott a szélvédőre. Szerencsére megúszta egy töréssel. Nekem tovább tartott a lelki gyógyulásom...
42/N
2/16 anonim válasza:
17 évesen az akkori barátom, míg mellette ültem, halálra gázolt egy szintén 17 éves lányt (20 km/h-val, a véletlenek szerencsétlenül összejátszottak). képtelen vagyok megcsinálni a jogosítványt, néha még gyalog is félek. 32/N
3/16 anonim válasza:
3 volt
1x sem én voltam a hibás.......
30f
4/16 anonim válasza:
Én csak láttam balesete de így is durva volt!
Egy kerékpáros gázoltak el aki sajnos belehalt.
5/16 anonim válasza:
Szerencsére nem volt még. Egyszer túl gyorsan akartam bevenni 1 kanyart biciklivel mikor még kicsi voltam és a szembe sávban kötöttem ki ahol pont jött 1 csomagszálító aki szerencsére résen volt :) Azóta értelmesen tekerek!
6/16 anonim válasza:
Igen, én okoztam, berugva ültem a volán mögé, és a saját kertkapumat kidöntöttem.
7/16 anonim válasza:
apumnak 30éve van jogosítványa, de még nem volt balesete :)
8/16 anonim válasza:
Igen volt! 1 éves volt a josim és kb. az új autó is kb. annyi idős volt! 18 éves voltam és az egyik kis utcából kanyarodtam felfele és nem vettem észre a fő úton haladó autót és kifordultam elé! A másik autóban 3 ember ült, 1 férfi egy nő és a lányuk ( olyan 16 év körüli)! Kissebb sérülésekkel ők is és én is megúsztuk, de az ő autójuk ripityára tört az enyémnak az eleje pedig össze lett hajtogatva! Kb. fél évig nem ültem utána autóba! Ja és a végén még az is kiderült, hogy távoli rokon, ezért nem tett feljelentést! :S 21/N
9/16 omadjoe válasza:
nekem is volt néhány. volt, hogy én voltam a hunyo, de volt amikor én voltam az "áldozat". de volt olyan is amikor végignéztem premierplanban 1 kamion balesetet. áldozati auto az én céges autom volt. és pont a fönökkel beszéltem telon keresztül. amikor az automba csapodott a kamion. én az autotol 30 méterre voltam. képek is vannak erröl a balesetröl.
32/F
10/16 anonim válasza:
hiába,a nők sose tudtak vezetni,és nem is fognak tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!