Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Volt mar autobalesetetek? Ti...

Volt mar autobalesetetek? Ti okoztatok vagy a masik fel?

Figyelt kérdés
Legyszives kort es nemet is irjatok.
2010. ápr. 29. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Elütöttem egy 12 éves fiút. Kiszaladt elém, fogócskáztak... Már messziről láttam, hogy fut, ezerrel fékeztem, de felvágódott a szélvédőre. Szerencsére megúszta egy töréssel. Nekem tovább tartott a lelki gyógyulásom...

42/N

2010. ápr. 29. 22:33
 2/16 anonim válasza:
100%
17 évesen az akkori barátom, míg mellette ültem, halálra gázolt egy szintén 17 éves lányt (20 km/h-val, a véletlenek szerencsétlenül összejátszottak). képtelen vagyok megcsinálni a jogosítványt, néha még gyalog is félek. 32/N
2010. ápr. 29. 22:47
 3/16 anonim ***** válasza:

3 volt

1x sem én voltam a hibás.......

30f

2010. ápr. 29. 23:09
 4/16 anonim ***** válasza:

Én csak láttam balesete de így is durva volt!

Egy kerékpáros gázoltak el aki sajnos belehalt.

2010. ápr. 29. 23:11
 5/16 anonim válasza:
Szerencsére nem volt még. Egyszer túl gyorsan akartam bevenni 1 kanyart biciklivel mikor még kicsi voltam és a szembe sávban kötöttem ki ahol pont jött 1 csomagszálító aki szerencsére résen volt :) Azóta értelmesen tekerek!
2010. ápr. 29. 23:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én okoztam, berugva ültem a volán mögé, és a saját kertkapumat kidöntöttem.
2010. ápr. 29. 23:25
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
apumnak 30éve van jogosítványa, de még nem volt balesete :)
2010. ápr. 29. 23:29
 8/16 anonim válasza:
100%
Igen volt! 1 éves volt a josim és kb. az új autó is kb. annyi idős volt! 18 éves voltam és az egyik kis utcából kanyarodtam felfele és nem vettem észre a fő úton haladó autót és kifordultam elé! A másik autóban 3 ember ült, 1 férfi egy nő és a lányuk ( olyan 16 év körüli)! Kissebb sérülésekkel ők is és én is megúsztuk, de az ő autójuk ripityára tört az enyémnak az eleje pedig össze lett hajtogatva! Kb. fél évig nem ültem utána autóba! Ja és a végén még az is kiderült, hogy távoli rokon, ezért nem tett feljelentést! :S 21/N
2010. ápr. 29. 23:49
 9/16 omadjoe ***** válasza:

nekem is volt néhány. volt, hogy én voltam a hunyo, de volt amikor én voltam az "áldozat". de volt olyan is amikor végignéztem premierplanban 1 kamion balesetet. áldozati auto az én céges autom volt. és pont a fönökkel beszéltem telon keresztül. amikor az automba csapodott a kamion. én az autotol 30 méterre voltam. képek is vannak erröl a balesetröl.

32/F

2010. ápr. 29. 23:54
 10/16 anonim válasza:
0%
hiába,a nők sose tudtak vezetni,és nem is fognak tudni.
2010. ápr. 30. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!