Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Akik dohányoztok a kocsiban,...

Akik dohányoztok a kocsiban, miért pöckölitek ki a csikket? Nincs hamutartótok?

Figyelt kérdés

Én is dohányoztam régen, de kocsiban sosem. Mindig meg tudtam állni, vagy kibírtam, míg célba érek. Mert baromi büdös lesz tőle a kocsi.

Na most, ha már úgyis büdös a kocsitok mert benne dohányoztok, miért nem tudjátok a kocsi hamutartójába nyomni azt a rohadt csikket, miért dobáljátok ki csak úgy az ablakon? A szemetet (üdítős palack, zsepi...stb) is kidobjátok az ablakon???

2016. aug. 12. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%
Naja, nem véletlenül szokták pluszként odaírni a használt autó eladók, hogy nem dohányzó tulajdonostól.
2016. aug. 15. 11:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"hat a szemetet ensem dobom ki de a csikket igen." "utcan meg eltaposom."

???!!!???

És amikor főbe akarom lőni az összes büdös bagóst, még én vagyok aggresszív. Nem b+, ezek alkalmatlanok arra, hogy emberek között éljenek.

2016. aug. 16. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!