Dohányoztok az autóban?
Figyelt kérdés
Vagy régebben dohányoztatok benne? Ha olyan utast visztek aki nem cigizik rágyújtotok mellette? Vagy utasként is füstöltök? Szóval én 2 évet bagóztam az autóban,de miután megszületett a csemetém,azóta no cigi a kocsiban,még akkor is ha nem ül bent..2013. okt. 28. 18:13
1/8 anonim válasza:
Én amikor még dohányoztam sem gyújtottam rá autóban. Pár éve meg már sehol :)
2/8 Dörmögő válasza:
Nem dohányzom egyáltalán. Az feleségemnek nem engedem hogy dohányozzon a kocsiban, és másnak sem.
3/8 anonim válasza:
Az enyémben cigizek, meg néha szivarozom is, de a feleségemében nem! Ha ritkán van utasom és nem dohányzik, akkor nem gyújtok rá, ha a gyerekeimet viszem akkor se!
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem cigizek az autóban.
Ha hosszabb útra megyünk, akkor útközben úgyis megállunk benzinkútnál, pisiszünetre, akkor rá lehet gyújtani.
Rövidebb útnál meg ki lehet bírni, amíg megérkezek a célállomásra, ott gyújtok rá. Pl. bevásárlásnál, autóból ki, és amíg beérünk a bejárathoz, addig el lehet szívni, legfeljebb 3 perccel később megyünk be. Vagy lehet kifelé jövet is, az autóig.
5/8 anonim válasza:
Igen. Utasom csak olyan szokott lenni a ki dohányzik vagy nem zavarja, a kocsi meg úgyis alólam megy majd a bontóba 5-6 év múlva.
6/8 anonim válasza:
Nem én csak inni és enni szoktam.
7/8 anonim válasza:
Soha nem gyújtok rá, és másnak se szabad, pedig egy öreg, gyakorlatilag értéktelen kocsim van. De a lakás és a kocsi akkor is tiltott zóna.
8/8 anonim válasza:
Jut eszembe: Ha cigizni nem is, de fingani szoktam a feleségem autójában (ha néha azzal megyek valahová), a bőr üléseknek hihetetlen akusztikája van!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!