Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Akik dohányoztok a kocsiban,...

Akik dohányoztok a kocsiban, miért pöckölitek ki a csikket? Nincs hamutartótok?

Figyelt kérdés

Én is dohányoztam régen, de kocsiban sosem. Mindig meg tudtam állni, vagy kibírtam, míg célba érek. Mert baromi büdös lesz tőle a kocsi.

Na most, ha már úgyis büdös a kocsitok mert benne dohányoztok, miért nem tudjátok a kocsi hamutartójába nyomni azt a rohadt csikket, miért dobáljátok ki csak úgy az ablakon? A szemetet (üdítős palack, zsepi...stb) is kidobjátok az ablakon???

2016. aug. 12. 11:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
7%
Én mindent ki szoktam dobni az ablakon, ami már nem kell. Ha nem így tennék, mára már bokáig érne a szemét az autóban. Most komolyan, ki az aki kilométerenként megáll szemetest keresni?
2016. aug. 12. 12:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Talán gyűjtöd a kocsiban menet közben, és otthon (vagy ahol megállsz), egyben kidobod egy kukába.
2016. aug. 12. 12:10
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Első, ha ezt komolyan írtad akkor én szégyellem magam a helyetted.
2016. aug. 12. 12:17
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
#1 nem lehetsz ennyire fogalmatlan tirpák tufa paraszt tuskó. Ugye nem?
2016. aug. 12. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom az utcán is elszórsz akkor mindent, mert a zsebed nem arra van, hogy használt papirzsepit meg ilyesmit tárolj benne.
2016. aug. 12. 12:34
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Én is cigizek, de a kocsiban nem szoktam. Ha hosszabb az út, akkor megállok "pihenni" azt cigi. Kajás papírok stb is olyankor kerülnek ki a szemetesbe. 14 éve vezetek, de még nem dobáltam ki semmit menet közben az úton (félreállva se :D )
2016. aug. 12. 13:17
 7/12 anonim válasza:
71%
Én speciel azért dobom ki a csikkett az ablakon, mert nincs hamutartó a kocsiba. De valamikor beteszek egy kis műanyag kaves poharat, ha iszok kavet egyaltalan...
2016. aug. 12. 14:43
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
hat a szemetet ensem dobom ki de a csikket igen. kedves kerdezo attol hogy cigizek a kocsiba nincs budos egyaltalan. pont hogy a csikktol lesz budos ha abba nyomom el ezer inkabb kilovom. utcan meg eltaposom. de a mogottem levot figyelem nehogy ugy pockoljem hogy a szelvedojere repuljon ojankor lefele pockolom
2016. aug. 15. 08:53
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Hihetetlen, hogy milyen kultúrálatlan lusta disznók egyesek. És még csak nem is érzik.
2016. aug. 15. 09:58
 10/12 A kérdező kommentje:

"attol hogy cigizek a kocsiba nincs budos egyaltalan"

Mert cigizel, ezért nem érzed...

Amikor dohányoztam, nem gondoltam, hogy büdös vagyok. Nem éreztem. Most, hogy évek óta nem dohányzom, már kifejezetten "büdös" egy dohányos. A ruhája, a haja, sőt, a bőréből is szivárog a nikotin.

Ezt te nem érzed, de a nemdohányosok igen. Szóval a kocsid is büdös, ha benne dohányzol.

És a csikket csak az első megállásig kellene a kocsiban tartanod.

Most nyáron lehúzott ablakkal közlekedek, és csak remélem, hogy soha nem kapok az ablakon egy pöckölt csikket...

Az utcán eldobni is tahóság.

2016. aug. 15. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!