Dohányzók! Ti dohányoztok bent a lakásban is?
A szag teljes mértékben befedi a lakást, egy idő után elviselhetetlen.
A füst lerakódik a plafonra, függönyre, falakra és mindenre amit ér. Ezért is sárgulnak a tárgyak.
Inkább kimegyek.
Gyerekem van még szép, hogy kimegyek.
Egyszer kaptam egy bútort bent dohányzóktól, ami iszonyatos sárga volt amikor letakarítottam csak lestem, hogy milyen más a szine.
Még a szüleimmel élek akik egyrészt nem dohányoznak, másrészt nem tudják hogy én igen, úgyhogy a ház 50 méteres körzetében nem dohányzom. De! Ha lenne rá lehetőségem, akkor se tenném. Voltam már olyan buliban ami bentdohányzós volt, két órán belül meg lehetett halni a szagtól, negyedóránként szellőztettünk, végül az egész buli kiköltözött a teraszra. Reptéri dohányzószobában is voltam már, ahol elvileg profi légelszívó rendszer van, de ott is vágni lehetett a füstöt. Dohányosként is felfordul a gyomrom tőle. Azonkívül meggyőződésem hogy ha csak egy nemdohányzó is van, az összes dohányos hozzá kell hogy igazodjon. Értsd: messzebb megy, kimegy, átül hogy ne arra vigye a füstöt a szél, stb. Így aztán pláne elképzelhetetlennek tartanám a bentdohányzást.
+1 a csikket úgyis ki kéne vinni, az állott csikk a legbüdösebb az egészben, nincs az az isten hogy az az én házamban tartósan létezzen. Akkor meg el is szívhatom kint.
Én is a nemdohányzó szüleimmel élek, szóval értelemszerűen nem dohányzom a házban én sem. (egyébként az egyik születésnapomon megkértem őket, hogy rágyújthassunk a konyhában, mert ott ünnepeltünk, és vagy egy hétig büdös volt bent utána :D)
Nemsokára elköltözöm viszont, de a saját lakásomban sem fogok bent dohányozni, lemegyek majd vagy kimegyek az erkélyre.
Amikor a párommal éltem volt hogy a lakásban szívtuk, leggyakrabban amikor társaságot hívtunk, vagy ha nem akartunk esténként kimenni a hidegbe.
Rögtön szellőztettünk, tehát nem volt tragikus a dolog. De mióta már nem ott élek, azóta nem dohányzom bent.
a szüleimnél szintén nem, szerintem ki is rugdosnának a házból :D
Amikor tini voltam viszont volt olyan pár alkalommal hogy a szobámban szívtam, amikor nem voltak otthon a szüleim, de az csak a szabadságérzet miatt volt :D azt nagyon élveztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!