Szerintetek mit tegyek? 70órát levezettem forgalomba, de még vizsgázni nem voltam, , csak vegyem az órákat, de vizsgára nem ir ki az oktatóm. Mit tegyek? Jogsim van igaz Motorból a1
Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 18:52
1/10 anonim válasza:
Mit mondott az oktatód? Miért nem javasolja még a vizsgát? Te egyetértesz vele? Valóban nem megy?
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem konkrétan semmit nem mond..csak hogy még nem tökélletes a parkolàs
2016. júl. 22. 19:11
3/10 A kérdező kommentje:
Soha piroson nem megyek àt,soha nem fulladtam le..itthon vezetek ,.persze közterülettől elzàrva
2016. júl. 22. 19:12
4/10 A kérdező kommentje:
Szeríntetek megérne oktatót vàltani??kocsiba csak vezetek,vezetek és kettő szót nem szól hozzàm..
2016. júl. 22. 19:14
5/10 anonim válasza:
Hát beszélj vele. Így elég fura. Ha nem tudod vele megbeszélni, akkor érdemes váltani.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget..lehet oktatót vàltok minél hamarabb
2016. júl. 22. 19:30
9/10 A kérdező kommentje:
Sőt tegnap voltam vezetni,azt mondta még Augusztusba is vegyek óràkaz,heti 4 óràt..de màst nem mond mi a fenét vàr???arra is gondoltam,nem e pénzt akar??vàrja hogy megkérdezzem??most ha àtmegyek màs oktatóhoz,ott is vegyek csomó óràt!
2016. júl. 22. 19:36
10/10 anonim válasza:
70 óra rengeteg!
Kérdezz rá hogy miért, illetve lehet hogy nincs vizsgaidőpont, mert nekünk már most (kresz végén) szóltak hogy aki átment és elkezd vezetni az számítson rá (pénzügyileg) hogy 2-3.óra körül ha ügyes és látszik hogy megy majd, akkor már le lesz jelentve vizsgára (kb 1 hónap múlvára), mert annyira nincs időpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!