Nem megy a parkolás, tolatás, egyszerűen nagyon csalódott vagyok. Van helye ilyen embernek a forgalomba?
Jogosítványom van, vezetgetek is, igaz csak mostanában gyakrabban....úton nincsenek olyan hű de nagy gondjaim, viszonylag megy de a parkolásra nagyon nem áll rá az agyam.....
Megpróbálok gyakorolni, de félek ha nem fog menni akkor nincs keresni valóm az úton mert az hogy előre fele megy csak fél tudás...nem értem hogy lehetek ilyen béna!!!!????
Olyan helyre megyek csak, ahová tudom hogy le tudok majd parkolni...ez is vicc....
Emiatt olyan szinten megy el az önbizalmam a vezetéstől hogy az nem igaz....
Mit lehet tenni hogy jobban menjen ? Valami kietlen helyen gyakorolni ?
Ház előtt, utcában nem nagyon akarok gyakorolni, ne röhögjön rajtam mindenki :S
Köszönöm!!
28/N
köszönöm az eddigieket !
én is pont a vasárnapra gondoltam hogy kimegyek és gyakorlok ott....
addig is néztem youtubon pár oktató filmet a parkolásról, remélem ez is segít majd hogy ráálljon az agyam ..
:)) hát igen, ez is igaz :) családtagot nem vinnék mert nincs elég türelmük ehhez szerintem :)
köszi Neked is !
Egyáltalán nem ciki, hogy meg akarsz tanulni parkolni.
Én 15 éve vezetek de többnyire hatchback autóim voltak, most sedan-om van, bizony szokni kellett egy ideig hátrafele a méreteit.
Amúgy nagyon egyszerű módszer engem apám anno így tanított
Kerestek egy lehetőleg aszfaltozott kietlen helyett, hogy ne frusztráljon a sok kárörvendő
megtöltött műanyag kannákba raktok faágakat, karókat stb... mindegy ami alkalmas arra, hogy támpontot adjon.
Ebből 2-3-4 db bekészíteni attól függően, hogy párhuzamos parkolást szimuláltok, vagy egyéb megoldást.
4 db esetében pl párhuzamos parkolásnál, pont lehet 2 autó közé parkolást gyakorolni.
Lehet gagyin hangzik, de működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!