Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az Uber mitől illegális? Hogy...

Az Uber mitől illegális? Hogy működik?

Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 20:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8# Itt leírtad, valaki majd pont innen kapja az ötletet.;)
2016. jan. 22. 23:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Akinek van szerszámkészlete és barkácsolási hajlama, az jelentkezhet majd az oldalon szerelőnek, őket közvetítem majd ki az ügyfeleknek.

A legtöbb mesterembernél valószínűleg jobbak lesznek, az ügyfelek meg lesznek elégedve. Csak az állam nem.

2016. jan. 23. 18:18
 13/16 anonim válasza:
Nem kell mindent Magyarországra korlátozni. Lehet, hogy as Usa-ban simán müködhet a dolog.
2016. jan. 24. 10:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Tegnap hírekben láthattuk milyen törvénytisztelőek a taxisaink. (eddig nem hittem volna, mert 4-5-öt ismerek, ők jó fejek voltak, biztos ők voltak a kivételek.)
2016. jan. 24. 13:16
 15/16 anonim válasza:
Van szakmám és a garanciát sokan kérik ! Mi lenne a világgal ha képesítés nélkül dolgozhat az ember...amúgy az Usa-ban már ezt is megpróbálták..Az internet vállalkozáshoz komoly feltételek és engedélyek is szükségesek ! Egy biztos,hogy idegent nem engednék be a házba főleg ha nem cégtől vagy nem is a szakmája! A villanyszerelők meg az életükkel játszanának ha nincs képesítésük!Veszélyez ez nagyon!De ez az én véleményem mielőtt valaki megkövezne...
2016. márc. 16. 18:40
 16/16 anonim válasza:
sorry...dolgozhatna az ember..
2016. márc. 16. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!