Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hibás KRESZ eredmény lenne?

Hibás KRESZ eredmény lenne?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni hogy mekkora annak a valószínűsége hogy a gép a központba azt jelezze hogy átmentem a KRESZ vizsgán még akkor is ha ez nem így van? Mert pont ez történt ma velem. Bent az autós iskolában azt mondták hogy már van egy sikeres KRESZ vizsgám és én erre nem emlékszem. Ez lehetséges? Vagy volt már olyan akivel ilyen elfordult?

2016. jan. 20. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:

:DD

De vizsgazni voltal mar, csak megbuktal?

Nem lehet hogy csak a neved neztek, a szuletesi datumod nem, es egyezik a neved valakivel?

2016. jan. 20. 18:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Végig mondták a nevemet, anyám nevét, a születési dátumomat meg lakcímemet és 100% én voltam az. És voltam már vizsgán 4x is
2016. jan. 20. 19:34
 3/3 anonim válasza:

Én már többször voltam, ma bemegyek az z autos iskolámba mert valami itt nem stimmel

Ha ez igaz, amit irsz, mar en is gondoltam ra, hogy csak a buktatasi rata miatt huznak meg embereket, de mar 8x ra megyek de nincs olyan kresz teszt, amit ne hibatlanra toltsek ki.

2016. febr. 11. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!