Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A mostani KRESZ vizsgák mitől...

A mostani KRESZ vizsgák mitől nehezebbek?

Figyelt kérdés

2015-2016-os kresz vizsgák állítólag nehezebbek már.

Mivel nehezítették?

Van két haverom, egyik osztályban 80% bukott másikban 100% (Szeged).

2016. jan. 5. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért mondják, hogy nehezebb mert kb 3x annyi a kérdés.

De szerintem abszolút nem nehezebb, nekem inkább egy áldás volt nekem, hogy kibővítették.

2016. jan. 5. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Tavaly vizsgáztam, kb 0 tanulással (online kresz oktatást csináltam, kemény 2 nap alatt végeztem vele) 1 hibapontom lett.

Az egész kresz kb 80% logikus, csak józan paraszti ész kell hozzá. Persze van benne 1-2 szopatós dolog, de attól még nem buksz meg, ha van egy csepp eszed is.

Amikor vizsgáztam, kb 5 perc alatt végeztem, aki mellettem ült azt figyeltem, mit nyomkod. Azt hittem lefordulok a székről. Amikor a képen "villogós" mentő van, és a kérdés az volt, hogy kinek van elsőbbsége, ő meg "beikszelte" a motorost... És nem ez volt a legdurvább. Na az ilyen életképtelenek mondják, hogy nehezebb lett.

2016. jan. 22. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első vizsgám még ősszel volt a régi rendszerben a második meg januárban az új kérdésekkel. Szerintem semmivel sem nehezebb, csak változatosabb.

Egyébként meg a KRESZ az ugyanaz. Azt így is úgy is tudni kell(ene) és ha az ember rendeltetés szerűen használja azt, ami a nyakára van építve, akkor gond nélkül mennie kell.

2016. jan. 22. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!