Tényleg nyilvánosak a KRESZ megoldások?
Sziasztok!
Csak érdeklődnék hozzáértőktől, hogy igaz-e amit ez a cikk állít:
Ezek szerint az éles vizsgán lévő kérdések és válaszok is mind nyilvánosak. Ha ez igaz, miért nem találom őket sehol?
Kerestem a keresőben, mind a Google, mind a Bing segítségével, illetve egyéb fájlcserélő oldalakon is, és sehol nem találom. Akkor ez most kacsa? :)
Előre is nagyon köszönök minden választ.
Miért ne lehetne nyilvános a Közúti Rendelkezések Egységes Szabályozásának alkalmazása különböző helyzetekben?
A vizsgán is forgalmi helyzeteket mutatnak, amire a KRESZ szabályai által tudsz megoldást.
A válaszok már akkor nyilvánosak voltak, amikor még én vizsgáztam papíron... :D
Itt is van mind:
(Igen, ez a komplett, hatályos 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet, köznapi nevén a KRESZ)
Köszönöm a válaszokat!
Bár azt hiszem az első két válaszadó inkább csak Humor Herold volt. Pontosan tudom magam is, hogy a KRESZ, mint jogszabály válasz minden ezzel kapcsolatos kérdésre.
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy az egyes elérhető gyakorló kérdésekre milyen válaszlehetőségek vannak, és ezek közül mely válaszok a helyesek.
Ami pedig a 3. választ illeti, sajnos az mostmár csak demo-ban fut, és nem tartalmazza a teljes kérdéssort.
Az eduKRESZ hozzáférés 5000 Ft lett 10 órára...
Szóval továbbra is várnám a válaszokat, amiket előre köszönök.
Nem humor harold.
Arra próbáltak rávilágítani, hogy ne a helyes tesztmegoldásokat keressed. A szabályokat tanuld meg.
Úgy látszik nem lett eléggé megnehezítve. Nem érted miért történt. Azért hogy ne bemagolni akard.
Ha rajtam múlna, a kresz vizsga is szimulátorban menne, a legrohadtabb forgalmi helyzetekkel telezsúfolva. Döntésre mondjuk a valós döntési idő (1-2 másodperc) tízszeresét adva. Csak azért, hogy bemagolással ne lehessen átmenni.
Három bukás után pszichológiai alkalmassági vizsgálat, nem megfelelés esetén egy év pihi...
Nem lenne utána ennyi fogalmatlan idióta az utakon.
A szakoen, már csak pár kérdés van valóban "bemutatónak". Az edukresz kérdéseket az edukresz oldalon megtalálod, válaszok nélkül...le van írva mert az NKH-val így állapodtak meg. Ha tesztelni akarsz a válaszokkal együtt akkor fizetni kell...korábban is kellett fizetni, a teszkönyvért és cd-ért...
És igen! Ha a tanfolyamon alaposan megtanultál mindent akkor nincs mitől félni...érettségin se adják meg a kérdéseket....mégis aki tanult átmegy... :)
A cikk szerintem kamu...1. mennyire szavahihető az oldal 2. nem hiába nem találod, se te se más...
3. mikori a cikk? szeptember? Januártól mozgóképes kérdések vannak...a cucc offline így nincs frissítés és nincs mozgókép sem benne... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!