95%-os lett a KRESZ tesztem, anyám őrjöng. Szerintetek is ez olyan rossz eredmény?
Anyád 100%-osra írta meg?
Van egyáltalán jogsija?
Felnőtt embereknek nem sikerül sokszor meg a 87%ot se elérni és elsőre nem mennek át.
Tehát azért őrjöng, mert "csak" 95 %? Anyád általában a tanulásban is irreális elvárásokat támaszt eléd, és elvárja, hogy maxon teljesíts?
Részvétem, nekem is ilyen zakkant anyám volt, a saját üres és szánalmas életét próbálta úgy kompenzálni, hogy a gyerekeit idegesítette ilyesmivel. Ne hagyd magad! Ez jó eredmény!
Igen, legjobb lesz feladni. Hiszen ha kiszámolod, ez azt jelenti, hogy 100-ból 5 embert megölnél az utakon.
...vagy mégsem?
Olyan emberek szaladgálnak az utakon, akiknek csak negyedszerre lett meg, neked meg elsőre 95%-os, te mégis feladnád. Sokan a fél karjukat adnák még a 88%-ért is! Ne légy bolond :)
Anyudnak meg legközelebb ne mondd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!